Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Πέταξαν καπνογόνο στη σκηνή ενώ τραγούδαγε - Το σχόλιο του καλλιτέχνη
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου σχολίασε το περιστατικό με τη ρίψη καπνογόνου πάνω στη σκηνή ενώ τραγουδούσε μέσα από ανάρτησή του στο Facebook - «Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά "υποβοηθήματα"»

Ο σπουδαίος και διάσημος καλλιτέχνης Θανάσης Παπακωσταντίνου έδωσε το παρών στο Matala Beach Festival, το οποίο διεξάγεται από την Παρασκευή (23/06) στο ιστορικό παραθαλάσσιο χωριό της Μεσαράς. Στη συναυλία του παρευρέθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι, ενώ υπήρξαν και παρατράγουδα με τα καπνογόνα που άναψαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Παρά την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί, κατά τη διάρκεια της συναυλίας άναψαν δεκάδες καπνογόνα. Ένα από αυτό πετάχτηκε στην σκηνή με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν οι μουσικοί, οι οποίοι προφανώς και ενοχλήθηκαν.

Το περιστατικό με το καπνογόνο που πετάχτηκε πάνω στη σκηνή την ώρα της συναυλίας στα Μάταλα σχολίασε ο ίδιος ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου μέσα από ανάρτησή του. Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο νέο συμβάν κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο ατυχήματος και εκφράζοντας την ανησυχία του. Όπως τόνισε στην ανακοίνωσή του:

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα καπνογόνα, στις συναυλίες αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα»

Σημείωσε δε πως ο ίδιος γράφει τις μουσικές και τα τραγούδια:

«Με καλά συναισθήματα για τον κόσμο, για όντα και μη όντα»

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου συμπλήρωσε πως δεν διανοείται ότι υπάρχει η περίπτωση να αποτελέσουν αφορμή:

«Για να εμφανιστεί πόνος εκεί που θα έπρεπε να βασιλεύει χαρά και μέθεξη. Μπορούμε όλοι μαζί να παράξουμε και-ήδη- το έχουμε καταφέρει αρκετές φορές αυτά τα χρόνια. Θέλω να κατανοήσετε και να σεβαστείτε τις ανησυχίες μου.

Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά «υποβοηθήματα». Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική φλόγα και όχι η χημική του καπνογόνου. Η ελευθερία θέλει κόπο και προσπάθεια. Χωρίς το νοιάξιμο του διπλανού, καταλήγει καρικατούρα»

Πηγή cover photo: Intime

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;