Κως: Ανακτήθηκαν οι κινήσεις από το κινητό του 32χρονου
«Αν περίμενε κάποιος από την εύρεση της σορού να βρεθούν στοιχεία, δεν βρέθηκαν γιατί ο τρόπος απόκρυψης και ο χρόνος που πέρασε δεν βοήθησαν»

Αφού από τα δείγματα DNA είναι απίθανο να βγουν επαρκή στοιχεία οι αρχές στην υπόθεση της γυναικοκτονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω έχουν εστιάσει στα κινητά τηλέφωνα.

Οι κινήσεις στο κινητό φαίνεται να «ενοχοποιούν» τον 32χρονο προφυλακισμένο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ φέρεται να έκανε κινήσεις προκειμένου να σβήσει τα ίχνη του, ωστόσο αυτές ήρθαν στο φως μετά την επιχείρηση ανάκτησης των ειδικών στα εργαστήρια της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο με θέμα «πώς να σβήσεις το ιστορικό των στιγμάτων», αλλά και κατόπιν πως να σβήσει το ιστορικό αυτών των αναζητήσεων.

Η ΕΡΤ υποστήριξε επίσης πως τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων τόσο του κατηγορουμένου όσο και της κοπέλας δείχνουν τις κινήσεις τους. Επίσης ο ίδιος φέρεται να επικοινώνησε και με το εξωτερικό και πρόθεσή του ήταν να φύγει για το Μπέργκαμο στην Ιταλία.

Υπενθυμίζεται πως την ερχόμενη Τρίτη θα απολογηθεί ο 32χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Μετά την παραίτηση του δικηγόρου Ζαφείρη Δρόσου που είχε διοριστεί συνήγορος υπεράσπισης,  από το δικαστήριο ορίστηκε εκ νέου η Αθηνά Φουντωτού για να υπερασπιστεί τον 32χρονο.

Η δικηγόρος ζήτησε για λογαριασμό του πελάτη της και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ο κατηγορούμενος την Τρίτη 27 Ιουνίου.

Αξιοσημείωτο είναι πως προ ημερών είχε αναφερθεί από το MEGA πως τα DNA δεν οδηγούν σε οποιαδήποτε ταυτοποίηση. Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά «δεν υπάρχει δείγμα ικανό για να υπάρξει ταυτοποίηση». Σύμφωνα με όσα ανέφερε το MEGA ο χρόνος, το νερό και η αποσύνθεση της σορού έπαιξαν τον ρόλο τους ούτως ώστε να μην μπορεί να υπάρξουν επαρκή στοιχεία από τον έλεγχο DNA στα νύχια της κοπέλας.

«Αν περίμενε κάποιος από την εύρεση της σορού να βρεθούν στοιχεία, δεν βρέθηκαν γιατί ο τρόπος απόκρυψης και ο χρόνος που πέρασε δεν βοήθησαν», ανέφερε το MEGA. Επίσης υποστηρίχθηκε πως οι αστυνομικοί πήραν DNA αλλά με μεγάλη καθυστέρηση 6-7 ημερών από τον προφυλακισμένο κατηγορούμενο άνδρα, προκειμένου να ελέγξουν αν στα δικά του νύχια υπήρχαν δείγματα από το DNA της κοπέλας. «Κατόπιν αυτός πλύθηκε και εξαφάνισε τυχόν στοιχεία» αναφέρθηκε στο ίδιο ρεπορτάζ.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
-
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
ΗΜ
46 - 37
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;