Καιρός: Αλλαγή σκηνικού - Πού θα «χτυπήσουν» βροχές και κεραυνοί
Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Επιστρέφει για λίγο ο φθινοπωρινός καιρός σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, ενώ σε αρκετές περιοχές έχει αρχίσει η κακοκαιρία να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά διαστήματα, αναμένονται στη δυτική Ελλάδα. Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, αλλά από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι πρόσκαιρα κατά τόπους έντονα στη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική- κεντρική Πελοπόννησο, ενώ από το βράδυ θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην ανατολική και νότια νησιωτική Ελλάδα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Το επεισόδιο βροχόπτωσης κατατάσσεται στην κατηγορία 2 (μέτρια), σύμφωνα με το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που δημοσίευσε χάρτες με το αναμενόμενο ύψος βροχής έως το απόγευμα της Κυριακής.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, στα δυτικά και τα βόρεια.

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά το θερμόμετρο θα φτάσει τους 32-34 βαθμούς, τοπικά στα ηπειρωτικά τους 35 και στο Αιγαίο τους 31-32 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, 3-5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν βοριάδες με την ίδια ένταση.

Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας εδώ:

Πηγή Κεντρικής Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;