Γαλλία: Γυναίκα βιάστηκε από 83 άτομα εν αγνοία της - Τη νάρκωνε επί 10 χρόνια ο σύζυγός της
Γαλλία: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Μια γυναίκα στη Γαλλία, της οποίας ο σύζυγος φέρεται να άφησε 83 άντρες να τη βιάσουν ενώ ήταν αναίσθητη από ναρκωτικές ουσίες που ο ίδιος της είχε χορηγήσει κρυφά, κατέρρευσε από φρίκη όταν η αστυνομία της έδειξε στοιχεία που αποδεικνύουν πώς ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σχεδόν μια δεκαετία, δίχως να το γνωρίζει.

Όπως αποκαλύπτουν εισαγγελικά έγγραφα, στα οποία αναφέρεται δημοσίευμα της Daily Mail, το θύμα της απίστευτης αυτής περιπέτειας κατέθεσε στην αστυνομία πώς ξυπνούσε τη νύχτα νιώθοντας ότι την είχαν βιάσει, αλλά όντας στον χώρο του σπιτιού της υπέθετε ότι αυτό που διαισθανόταν πρέπει να ήταν ένα όνειρο.

Το θύμα δεν θυμάται τίποτα

«Είναι σπάνιο να έχουμε τόσα στοιχεία σε μια υπόθεση βιασμών. Εκεί, όλα περιγράφονται, παρόλο που το θύμα, χωρίς τις αισθήσεις του κατά τους βιασμούς, δεν θυμάται τίποτα», είχε αναφέρει στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αστυνομικός διοικητής Ζερεμί Μπος Μπλατιέρ, από τη αστυνομία της Αβινιόν. Για μια δεκαετία, η γυναίκα στην νοτιοανατολική Γαλλία ναρκωνόταν από τον σύζυγό της, έναν συνταξιούχο τεχνίτη 68 ετών, ο οποίος μαγνητοσκοπούσε όλους τους βιασμούς.

«Είναι μια υπόθεση εξίσου πρωτοφανής λόγω της διάρκειας των συμβάντων (μεταξύ του 2010 και του 2020) και του αριθμού των δραστών», είχαν δηλώσει οι αστυνομικές αρχές μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση από την οποία η άτυχη γυναίκα που κόλλησε και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Σύμφωνα με έγγραφα της εισαγγελίας ο 68χρονος σύζυγος «Ντομινικ Π» προέτρεπε τους βιαστές της συζύγου του να μην φορούν προφυλακτικά με συνέπεια η 60χρονη γυναίκα να υποφέρει από σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα.

Με την υπόθεση να βρίσκεται πια στη δικαιοσύνη και τους 51 υπόπτους που έχουν ταυτοποιηθεί, η «Φρανσουάζ» έχει ξεκινήσει διαδικασία διαζυγίου από τον επί 50 χρόνια σύζυγό της, καθώς πληθαίνουν τα στοιχεία στην υπόθεση εναντίον του.

Ήδη οι γαλλικές αρχές επιχειρούν να ταυτοποιήσουν εάν ο κατηγορούμενος εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης που έχει συμβεί στο παρελθόν καθώς τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με περιστατικά που είχαν καταγγελθεί το 1991.

Γαλλία: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Aυτή η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τον Σεπτέμβριο του 2020 όταν ο σύζυγος συνελήφθη σε κατάστημα αφού αιφνιδιάστηκε από φρουρό την ώρα που βιντεοσκοπούσε κάτω από τις φούστες των πελατισσών. Από τις έρευνες που ακολούθησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν μηνύματα του 68χρονου που είχαν αναρτηθεί σε φόρουμ γνωριμιών όπου πρότεινε σε πρόσωπα να έλθουν και να εκμεταλλευθούν τη σύζυγό του ενώ εκείνη δεν θα είχε τις αισθήσεις της

Ο Ντόμικικ Π, όπως τον αναφέρουν οι νομικές αρχές της Γαλλίας, θα δικαστεί τον επόμενο χρόνο, μαζί με φερόμενους συνεργούς που γνώρισε σε ένα διαδικτυακό φόρουμ για σεξ, για φερόμενα αδικήματα κατά της συζύγου του, αλλά και των εγγονιών του, όπως καταγγέλθηκε αργότερα.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε στοιχεία βίντεο και υπολογιστές για να εντοπίσει 92 περιπτώσεις βιασμού της συζύγου του από 83 άνδρες και μέχρι σήμερα έχει εντοπίσει 51 υπόπτους, οι οποίοι είναι μεταξύ 26 και 73 ετών.

Πηγή: Daily Mail, Le Monde

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 2