Έξοδος στην Αθήνα: Τα καλύτερα events για το ΣΚ (24-25/6)
Άλλη μία «ψήφος εμπιστοσύνης» στα καλύτερα events της καλοκαιρινής Αθήνας!

Έξοδος στην Αθήνα… καλοκαιρινό, ανανεωμένο και με τρελά κέφια για άλλη μία εβδομάδα!

Να πούμε καλό καλοκαίρι; Νομίζω μπορούμε και επίσημα, καθώς οι ζέστες έπιασαν για τα καλά και μάλιστα αύριο (Σάββατο, 24/6) θα βιώσουμε -σύμφωνα με τα προγνωστικά του καιρού- την πιο θερμή ημέρα του Ιουνίου!

Κατά τα άλλα τώρα… Την Κυριακή έχουμε τις δεύτερες εκλογές και εννοείται ότι και αυτή τη φορά θα πάμε όλοι να ψηφίσουμε, καθώς οι παραλίες μπορούν να περιμένουν. Uα παραμείνουν εκεί για να τις χαρούμε, όμως η κάλπη στήνεται μόνο κάθε τέσσερα χρόνια. Και είναι σημαντική.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα λείψουμε από τα αγαπημένα μας events… Όχι, βέβαια! Μπορούμε να τα προλάβουμε όλα.

Πάμε λοιπόν να τα δούμε!

Έξοδος στην Αθήνα: Θέατρο

 ΤΙ ΦΑΣΗ ΠΑΛΙ, ΡΕ?

έξοδος στην Αθήνα

24/6

«ΤΙ ΦΑΣΗ ΠΑΛΙ, ΡΕ?»

Η νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο Θέατρο Άλσος

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Παρασκευή 9 Ιουνίου

Τι φάση πάλι, ρε? Η ολοκαίνουργια επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου έρχεται στο
Θέατρο Άλσος μετά την περσινή sold out επιτυχία!

Με το μοναδικό της χιούμορ, καυστικούς διαλόγους και τρελά νούμερα, η Δήμητρα
Παπαδοπούλου θα περιγράψει την καθημερινότητα που ζούμε όπου πολλές φορές η
πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία!

Τι γίνεται όταν ένας πολιτικός συναντά έναν ψυχίατρο, θα πιάσει η τεχνητή νοημοσύνη στον
νεοέλληνα, τι προφητείες θα πει φέτος ο Γέροντας, πόσα reality να αντέξει αυτή η χώρα, θα
κλείσει η τρύπα του όζοντος, είναι τελικά ωραία η ζωή στην Ελλάδα;

Όλες οι απαντήσεις στην πιο τρελή επιθεώρηση του καλοκαιριού θα δοθούν επί σκηνής από
ένα επιτελείο εξαιρετικών ηθοποιών, με τις: ΒΙΚΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ*, ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ,
ΜΑΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΗΛΙΑΝΑ ΓΑΙΤΑΝΗ, ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΟΖΑΜΑΛΙΑ
ΚΥΡΙΟΥ και τους: ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΙΕΡΟΚΛΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ, ΘΑΝΑΣΗ
ΑΛΕΥΡΑ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΣΤΡΑΤΟ ΛΥΚΟ, ΘΟΔΩΡΗ ΑΘΕΡΙΔΗ, ΠΑΝΟ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ.

Ο Όμιλος Μαροσούλη – Κοταρίδη, συνυφασμένος με τις εξαίρετες υπερπαραγωγές που
«ανεβάζει» στο θερινό Θέατρο Άλσος, δημιουργεί και φέτος το καλοκαίρι, «το γεγονός της
χρονιάς», επιστρατεύοντας την καλύτερη ομάδα, για να «στήσει» ένα αξέχαστο υπερθέαμα.
Ραντεβού και φέτος, στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας, μέσα στα δέντρα του
Πεδίου του Άρεως με φόντο τον λόφο του Λυκαβηττού!

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα, εδώ!

ΤΣΙΟΥ… η παράσταση

24-25/6

Ο θρυλικός «Τσίου…» του Μάκη Παπαδημητράτου, το απόλυτο underground σύμβολο του ελληνικού σινεμά, επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι, 18 χρόνια μετά την πρώτη του προβολή, αυτή τη φορά με τη μορφή θεατρικής παράστασης. Η πολυβραβευμένη ταινία-μύθος, με το χαμηλότερο μπάτζετ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και τις ατάκες που έγιναν viral πριν ακόμα γεννηθεί ο όρος, που διαδόθηκε και λατρεύτηκε μέσα από την πειρατεία και την παράνομη διακίνηση και που ακόμα ψάχνουμε ποιος τη διέρρευσε πρώτος στο διαδίκτυο πριν την επίσημη προβολή της και έφτασε να ξεπεράσει τα 1.000.000 views το 2005 στο google videos (όταν 4 στους 5 δεν είχαν καν ίντερνετ!) ετοιμάζεται για ένα θρυλικό -θεατρικό- comeback. Με την υπογραφή του ίδιου σκηνοθέτη και της ίδιας ομάδας ηθοποιών της ταινίας. Από τις 15 Ιουνίου και μόνο για 20 βράδια στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ. Μια παράσταση-εμπειρία. Ένα μεγάλο reunion πάρτι. «Και γαμώ τα πάρτι σου λέω ρε. Όλος ο κόσμος που δεν θα ‘ναι στα νησιά, εκεί θα είναι μαζεμένος».

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση, εδώ!

 OFF OFF ATHENS THEATER FESTIVAL 2023

24-25/6

Eίναι αδέσμευτο, πλουραλιστικό, ανατρεπτικό, χωρίς κανόνες, είναι ανοιχτό σε κάθε είδους προτάσεις, του αρέσει να δοκιμάζει και να δοκιμάζεται και δεν ανέχεται τις δεσμεύσεις. Είναι το φεστιβάλ που από το 2008 έχει ανοίξει τις πόρτες του σε εκατοντάδες καλλιτέχνες και χιλιάδες θεατές δίνοντάς τους την ευκαιρία να μοιραστούν την εμπειρία του νέου. Ένα φεστιβάλ που δεν συμμετέχεις απλά. Ένα φεστιβάλ που το ζεις

Για τρεις περίπου εβδομάδες στο θέατρο Επί Κολωνώ συντελείται μια δημιουργική έκρηξη και το θέατρο μετατρέπεται σε μια κυψέλη δημιουργίας όπου νέα θεατρικά σχήματα και νέοι δημιουργοί καλούνται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε κοινό και κριτικούς και να γίνουν μέτοχοι ενός γόνιμου, δημιουργικού διαλόγου πάνω σε νέες προκλήσεις, νέες θεματικές, ανοιχτές φόρμες και πειραματισμούς. Με τον χαρακτήρα ενός show case ανοιχτού στο κοινό, το Off Off Athens προσκαλεί τους συμμετέχοντες να πειραματιστούν ελεύθερα, να κάνουν τις προτάσεις τους χωρίς το άγχος της παραγωγής, του χώρου, του ταμείου και της διάκρισης.

Παραστάσεις για ένα ανήσυχο κοινό σε ένα πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ που απευθύνεται σε όλους και είναι ανοιχτό σε θέατρο, χορό, σωματικό θέατρο, τσίρκο, καμπαρέ, μιούζικαλ, μουσικό θέατρο ή ό,τι άλλο. Το θέατρο Επί Κολωνώ διαθέτει τον χώρο του, την τεχνική υποστήριξη, την προβολή και επικοινωνία και το προσωπικό για τις παραστάσεις, σε μία διοργάνωση που λειτουργεί με αυστηρά επαγγελματικούς όρους. Οι παραστάσεις που θα διακριθούν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα ενταχθούν – εφόσον το επιθυμούν – στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του θεάτρου για την περίοδο 2023-2024.

Η πρώτη διοργάνωση του Off-Off Φεστιβάλ έγινε το καλοκαίρι του 2008 και μέχρι σήμερα παραπάνω από 39.000 θεατές έχουν παρακολουθήσει τη δουλειά 320 ομάδων και 2.400 καλλιτεχνών.

Διαβάστε εδώ περισσότερα!

Έξοδος στην Αθήνα: Μουσική

 Release Athens 2023 / Madrugada

έξοδος στην Αθήνα

25/6

Το Release Athens 2023 υποδέχεται τους υπέροχους Madrugada, την Κυριακή 25 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, σε μια βραδιά συναισθηματικής έντασης και ευφορίας. Η αγαπημένη μπάντα από τη Νορβηγία, με το τόσο πολυπληθές και φανατικό κοινό στη χώρα μας, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια σε φεστιβάλ, παίρνοντας δικαιωματικά τη θέση της ως headliners. Μαζί τους οι Wet Leg, το πιο καυτό indie-rock συγκρότημα της περασμένης χρονιάς και ο υπέροχος Βρετανός τραγουδοποιός, Baxter Dury, στην πρώτη εμφάνιση και των δύο στην Ελλάδα. Την βραδιά ανοίγουν οι Pink Vanity.

Από το 1993 που ξεκίνησαν την πορεία τους, οι Madrugada κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν δικό τους, προσωπικό ήχο, βασιζόμενοι όχι μόνο στον επιβλητικό Sivert Høyem, έναν από τους κορυφαίους ροκ ερμηνευτές του πλανήτη, αλλά κυρίως χάρη στη στιβαρή ταυτότητα του γκρουπ που, ηχητικά και οπτικά, είναι τόσο ξεχωριστή ώστε ξεπερνά γενιές, είδη και τάσεις. Οι έξι δίσκοι τους, το live album “Live at Tralfamadore” (2005) και τα αμέτρητα singles και EPs τους, κέρδισαν μια μακρά σειρά βραβείων και έγιναν είτε χρυσά είτε πλατινένια.

Μετά την απροσδόκητη παύση, το 2008, τα τρία εναπομείναντα ιδρυτικά μέλη της σπουδαίας Νορβηγικής μπάντας επέστρεψαν το 2019 για να τιμήσουν το θρυλικό ντεμπούτο τους, “Industrial Silence” (1999), με μια θριαμβευτική περιοδεία που συνοδεύτηκε από σημαντικές sold-out εμφανίσεις στη χώρα τους και το εξωτερικό, δείχνοντας πως βρίσκονται σε άλλη μία σημαντική περίοδο δημιουργικότητας. Αυτό επιβεβαιώθηκε το 2021 με την κυκλοφορία του “Chimes at Midnight”, ενός εμπνευσμένου δίσκου που χαρακτηρίστηκε από το NRK, το πιο σημαντικό μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της Νορβηγίας, ως «μια λυτρωτική κάθαρση μετά από πολλά χρόνια σιωπής».

Τώρα, οι Madrugada ετοιμάζονται για έναν νέο γύρο εμφανίσεων σε ολόκληρο τον κόσμο που, αναπόφευκτα, θα τους φέρει και στην Ελλάδα, με το κοινό της οποίας έχουν χτίσει μία μοναδική σχέση αμοιβαίας λατρείας. Σε αυτό έχει συμβάλλει τα μέγιστα η πραγματικά εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει για τη μπάντα στη χώρα μας η εταιρεία Supernova, όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα τους απολαύσουμε στο Release Athens 2023, σε μια βραδιά που προβλέπεται μαγική.

Διαβάστε περισσότερα για τη συναυλία που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα, εδώ!

 Gregory Porter

24/6

Ο Gregory Porter είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο σπουδαίους ερμηνευτές, συνθέτες και ηθοποιούς της γενιάς του. Πασίγνωστος για την ζεστή, βαρύτονη φωνή του, ο Gregory Porter έγινε γρήγορα γνωστός το 2010 με το δίσκο Water που ήταν ένα υπέροχο πάντρεμα της Jazz, Gospel και soul μουσικής. Πολύ σύντομα άρχισαν ακόμα και οι πιο αυστηροί κριτές να τον κατατάσσουν ανάμεσα σε θρύλους που ο ίδιος λάτρευε όπως τον Nat King Cole, Donny Hathaway και τον Stevie Wonder. Με την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου κέρδισε το πρώτο του Grammy και δεν άργησε να έρθει και το δεύτερο τρία χρόνια αργότερα.

Ο Gregory Porter γεννήθηκε στην Καλιφόρνια το 1971 και υπό την επιρροή της μητέρας του που ήταν ιερέας, ανακάλυψε την gospel μουσική. Άκουγε ατελείωτες ώρες τους δίσκους της μητέρας του, τον μάγεψε ο Cole και από μικρός έμαθε να τον μιμείται και να τραγουδάει όπως εκείνος. Χαρισματικός αθλητής που σπούδασε με υποτροφία στο πανεπιστήμιο όπου και γνώρισε τον σαξοφωνίστα και συνθέτη Kaman Kenyatta. Ο τελευταίος, που έγινε ο μέντορας του, τον οδήγησε σε νέους καλλιτεχνικούς δρόμους, ακόμα και στο Broadway όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο γνωστό μιούζικαλ “Ιt ain’t nothing but Blues”.

Μέσα στην τελευταία δεκαετία, ο Gregory Porter έφερε τη σύγχρονη jazz στα αυτιά χιλιάδων ανθρώπων. Μαζεύοντας επαίνους και αναγνώριση, μεταξύ αυτών δύο βραβείων Grammy στην κατηγορία Καλύτερου Jazz άλμπουμ με φωνή. Ο Porter διαθέτει σήμερα μία από τις πιο συγκλονιστικές βαρύτονες φωνές στη μουσική βιομηχανία. Διαθέτει τεράστια ψυχή που μεταφέρει τόσο τα συναισθήματα όσο και τη δύναμη κάθε τραγουδιού χωρίς να στηρίζεται σε φωνητικά τεχνάσματα.

Ο Gregory Porter είναι ένα παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο που γεμίζει τα θέατρα σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη χρονιά και μετά από το μεγάλο διάλειμμα λόγω της πανδημίας, ο Gregory Porter έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 24 Ιουνίου στο Ηρώδειο, λίγο πριν από τις 2 μεγάλες του συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο στο μοναδικό Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ!

Bloody Hawk live στην Αθήνα

έξοδος στην Αθήνα

24/6

Ο Bloody Hawk επιστρέφει στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2023, για μία μεγάλη συναυλία στο γήπεδο Πανιωνίου Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε περισσότερα για τη συναυλία που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα, εδώ!

Συναυλίες και events του καλοκαιριού που αξίζει να πας:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1