Θαυμαστής πέταξε το κινητό του στο κεφάλι της Bebe Rexha σε συναυλία - Ο τραυματισμός & η αντίδραση της τραγουδίστριας
Θαυμαστής πέταξε το κινητό του στο κεφάλι της Bebe Rexha κατά τη διάρκεια συναυλίας της τραγουδίστριας στη Νέα Υόρκη.

Ένα ανησυχητικό περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής σε συναυλία της Bebe Rexha στη Νέα Υόρκη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία καθώς ένας θαυμαστής πέταξε το κινητό του τηλέφωνο στο κεφάλι της.

Ένα βίντεο από τον Alex Chavez από τη συναυλία δείχνει ένα κινητό τηλέφωνο να χτυπά με φόρα την Rexha στο πρόσωπο. Στη συνέχεια,  η τραγουδίστρια καταρρέει στη σκηνή και τα μέλη της ομάδας της σπεύδουν για να την βοηθήσουν.

Η συναυλία της Bebe Rexha πραγματοποιήθηκε στην ταράτσα του Pier 17 στη Νέα Υόρκη ως μέρος της περιοδείας της «Best F’n Night of My Life». Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ενημερώθηκε για την επίθεση και μια προκαταρκτική έρευνα «διαπίστωσε ότι ένας 27χρονος άνδρας σκόπιμα έριξε ένα κινητό τηλέφωνο» στη Rexha. Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση, ενώ η Rexha διακομίσθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο.

Ένας άλλος θαυμαστής έγραψε στο Twitter:

«Αυτή είναι η Bebe Rexha που έφυγε εσπευσμένα από το χώρο της συναυλίας της εδώ στη Νέα Υόρκη, αφού κάποιος έριξε ένα γ**** τηλέφωνο και τη χτύπησε στο πρόσωπο καθώς έφυγε από τη σκηνή. Είχαμε όλοι μια καλή στιγμή και η Bebe επίσης, περνάγαμε υπε΄ροχα, εννοώ ποιος θα το έκανε κάτι τέτοιο ??? Ελπίζουμε να είσαι εντάξει»

Τη Δευτέρα, η Bebe Rexha ανεβάσει ένα σύντομο βίντεο στη σελίδα της στο Tiktok, στο οποίο φαίνεται το πρόσωπό της με μώλωπες και έναν επίδεσμο. Η ίδια τραγουδά ένα στίχο από το τραγούδι της «I’m Good» και η λεζάντα αναφέρει:

«Είμαι εντάξει εσείς παιδιά»

@beberexhaIm okay you guys 💖♬ original sound – BebeRexha

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο 27χρονος Nicolas Malvagna συνελήφθη και κατηγορήθηκε για επίθεση καθώς φέρεται να είναι αυτός που έριξε το τηλέφωνο στο κεφάλι της Bebe Rexha, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;