«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Η Κλέλια Ρένεση λέει «αντίο» στην επιτυχημένη κωμική σειρά
Μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram, η Κλέλια Ρένεση ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η Κλέλια Ρένηση αποχωρεί από τη δημοφιλή κωμική σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Η ίδια η ηθοποιός ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη σειρά και την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου της ζωής της μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

Μετά από πέντε χρόνια που πρωταγωνίστησε ως Καίτη Κίτσο στην επιτυχημένη σειρά, η Κλέλια Ρένεση αποχαιρετά γλυκά τη σειρά για να ακολουθήσει καινούρια μονοπάτια, όπως λέει.

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Κλέλια Ρένεση για την αποχώρησή της από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»:

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμουράς», καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη-Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα! Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες.

Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (όποτε κ όπως το καταφέρνω).

Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια.

Με πολλή αγάπη»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;