Ντουέιν Τζόνσον: «Τσακωθήκαμε με τον πατέρα μου έναν μήνα πριν από τον θάνατό του και δεν συμφιλιώθηκα ποτέ μαζί του»
«Δεν είχα την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσω»

Ο Ντουέιν Τζόνσον μίλησε για έναν από τους μεγαλύτερους καβγάδες της ζωής του με τον πατέρα του, Ρόκυ Τζόνσον, λίγους μήνες πριν πεθάνει σε ηλικία 75 ετών.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός του «Fast and Furious» μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram με τους followers του, στο οποίο μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του.

Ο Ντουέιν Τζόνσον εξήγησε ότι δεν είχε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη από τον πατέρα του πριν πεθάνει και ότι θα έδινε τα πάντα για να περάσει άλλη μια μέρα μαζί του.

«Έπρεπε να απευθυνθώ ξανά σε όλα τα παιδιά μου εκεί έξω που – όπως εγώ – δεν έχουν πλέον τους πατεράδες μας για να τους πούμε “Χρόνια Πολλά”. Ο γέρος μου πέθανε ξαφνικά πριν από λίγα χρόνια», ξεκίνησε λέγοντας στην ανάρτησή του.

«Δυστυχώς, τσακωθήκαμε περίπου ένα μήνα νωρίτερα (από τον θάνατό του) και δεν συμφιλιώθηκα ποτέ μαζί του, ούτε είχα την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσω», εξήγησε ο διάσημος ηθοποιός.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

«Έτσι για μένα, κάθε Ημέρα του Πατέρα έχει γίνει πολύ δύσκολη γιατί υπάρχει πολύς πόνος. Αλλά κάθε Ημέρα του Πατέρα είναι επίσης μια από τις πιο όμορφες μέρες μου, επειδή έχω τρεις καταπληκτικές κόρες που μου λένε: “Σ’ αγαπώ και Χρόνια Πολλά”», πρόσθεσε.

«Για τα παιδιά μου εκεί έξω, αν ο γέρος σας είναι ακόμα εδώ – θεωρήστε το ευλογία. Ακόμα και αν εσείς και ο μπαμπάς σας δουλεύετε κάποια περίπλοκα πράγματα. Ήμουν εκεί και καταλαβαίνω. Αλλά βάλτε τα δυνατά σας για να συμφιλιωθείτε και να αφήσετε πίσω σας αυτό το δράμα και να τα βρείτε με τον πατέρα σας», είπε στη συνέχεια.

Τέλος, ο πρώην WWE πρωταθλητής ανέφερε: «Είναι σημαντικό. Γιατί η εναλλακτική λύση είναι να μετανιώσεις και δεν το θέλω αυτό για σένα. Χρόνια πολλά για την Ημέρα των Πατέρων. Είμαστε όλοι τυχερά αγόρια. Θα το φροντίσω εγώ».

Ο Χολιγουντιανός σταρ είναι πατέρας της 21χρονης Σιμόν Τζόνσον με την πρώην σύζυγό του Ντάνι Γκαρσία, καθώς και της 7χρονης Τζασμίν Τζόνσον και της 5χρονης Τιάνα Τζόνσον τις οποίες μοιράζεται με τη σύζυγό του, Λόρεν Χασιάν.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;