Κωνσταντίνος Αργυρός - Σάκης Ρουβάς: Διαλύθηκε στο παρά ένα το σχήμα τους
Ο Σάκης Ρουβάς συμφώνησε με τις «Μέλισσες» για του χρόνου, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Παρά την επιτυχημένη συνεργασία που είχαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς κατά τη φετινή συνεργασία τους, φαίνεται πως δε θα συνεχίσουν να συνυπάρχουν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονταν.

Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το «Happy Day», ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανίζεται την ερχόμενη σεζόν με τις Melisses. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ALPHA ανέφερε:

«Με πήρε πολύ αγαπημένη μου φίλη τώρα στο διάλειμμα και μου είπε επειδή ανακοίνωσες ότι ο Ρουβάς και ο Αργυρός θα είναι μαζί του χρόνου από τα Χριστούγεννα και μετά στο ανακαινισμένο Teatro. Θέλω να σου πω ότι έχει χάσει ένα κομμάτι του ρεπορτάζ. Από νωρίς το φθινόπωρο κι όχι από Ιανουάριο όπως είπα εγώ, ο Ρουβάς θα είναι με τις Μέλισσες.

Δεν είχαν υπογράψει ο Αργυρός και ο Ρουβάς και τελικά ο Σάκης έδωσε χθες τα χέρια με τις Μέλισσες και θα είναι στο Έναστρον, εκεί που ήταν οι Μέλισσες με την Δέσποινα Βανδή. Ετοιμάζονται για ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα. Το παρασκήνιο κι η ίντριγκα είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ επιτυχημένο σχήμα της σεζόν. Φαντάζομαι ότι ένα επιτυχημένο σχήμα ξεκινά τον Σεπτέμβρη – Οκτώβρη κι ολοκληρώνεται το Πάσχα. Θεωρούσαμε ότι θα συνεχίσουν μαζί, θα έκαναν ένα διάλειμμα μέχρι τα Χριστούγεννα και θα έβγαιναν από Ιανουάριο από το ανανεωμένο κι ανακαινισμένο Teatro»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
62'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
62'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
4'
42 - 61
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
8'
45 - 41
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;