Το 1+1 από το efood έρχεται για να σώσει την εξεταστική σου
Οι 1+1 προσφορές από το efood σε φαγητό, καφέ και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς, είναι εδώ για να σου δώσουν μία σανίδα σωτηρίας τις δύσκολες αυτές ημέρες.

Ο Ιούνιος είναι εδώ και μαζί του έφερε και όλες τις σκέψεις για ένα δυνατό καλοκαίρι με μπάνια, εξορμήσεις, κοκτέιλ και εξόδους. Προς το παρόν, όμως, η φάση είναι εξεταστικούλα και δεν αποκλείεται τα καλοκαιρινά όνειρα να έχουν μπει σε παύση, μέχρι να τελειώσει το γλυκό αυτό «μαρτύριο» που λέγεται εξεταστική.

Πολύ διάβασμα, λίγο άγχος και ακόμη λιγότερος χρόνος για φαγητό, μαγείρεμα και βόλτες είναι πιθανώς μία σύντομη περίληψη της καθημερινότητάς σου εν μέσω εξεταστικής. Δεν αποκλείεται η καλύτερη έξοδος της εβδομάδας -για το διάστημα της καλοκαιρινής εξεταστικής at least- να είναι το άραγμα σε κάποιο σπίτι κάτω από το κλιματιστικό μετά από πολύωρο διάβασμα. Άλλωστε, το άραγμα με τους φίλους εν μέσω εξεταστικής έχει άλλο αέρα και δίνει μία ευχάριστη «νότα» σε αυτή την αγχωτική περίοδο.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν εκεί που καθόσουν με την παρέα σου κάνοντας το καθιερωμένο break από το διάβασμα, παραγγέλνατε ένα καφεδάκι και σας έρχονταν ξαφνικά… δύο καφεδάκια; Ε λοιπόν, πες το και το efood το κάνει πραγματικότητα!

Πώς; Πολύ απλά είναι η απάντηση.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στο efood. Εκεί, θα πατήσεις το «μαγικό» φίλτρο 1+1 στην ανανεωμένη αρχική σελίδα του efood και θα ανακαλύψεις χιλιάδες προσφορές σε ό,τι ψάχνεις. Από καφέδες και σουβλάκια μέχρι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς και θα μπορούσε να φτιάξει την ημέρα και τη διάθεση της παρέας έρχεται στην πόρτα σου διπλό και κερασμένο έως τις 25 Ιουνίου.

Μάλιστα, αυτή τη φορά τα καταστήματα που μπορείς να βρεις με 1+1 προσφορές, είναι ακόμα περισσότερα, για να έχεις ακόμα μεγάλη γκάμα επιλογών. Για να μην παιδεύεσαι λοιπόν, το efood φρόντισε να έχεις πολλές επιλογές σε καταστήματα στα οποία μπορείς να βρεις 1+1 προσφορές. Επομένως, μπορείς να παραγγείλεις μία πίτσα και το efood να σου κεράσει ακόμη μία ή να παραγγείλεις ένα freddo espresso και να σου κεράσει ακόμη έναν. Άλλωστε δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρεις ένα κατάστημα που να έχει 1+1 προσφορές, αφού αυτά, όπως είπαμε, είναι ακόμα περισσότερα!

Μία ωραία ιδέα θα ήταν να κάνεις ένα δωράκι σε αυτή την φίλη που έκανε το «ψυχικό» να σου δώσει σημειώσεις και να σε βοηθήσει να περάσεις το μάθημα που σε ζόρισε. Μπορείς, λοιπόν, να την κεράσεις ένα ωραιότατο βραδινό, καλώντας την ένα βράδυ που θα είστε πιο χαλαρά από άποψη διαβάσματος. Σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις το efood, να επιλέξεις το κατάστημα της αρεσκείας σου και να επιλέξεις για παράδειγμα την πίτσα ή το σουβλάκι που θέλετε να φάτε μαζί με ένα αναψυκτικό.

Μόλις ανοίξεις την πόρτα, θα εμφανιστούν δύο πίτσες ή δύο τυλιχτά και δύο αναψυκτικά, αφού το δεύτερο το κερνάει το efood. Έτσι, θα έχεις δείξει την ευγνωμοσύνη σου για τη χείρα βοηθείας στην εξεταστική, θα έχεις πληρώσει μόνο τη μία πίτσα και το ένα αναψυκτικό και παράλληλα θα έχεις χαλαρώσει και λίγο από το διάβασμα, απολαμβάνοντας ένα νόστιμο γεύμα! Και όλα αυτά με την προσφορά 1+1 του efood. 

Αν πάλι αποφασίσετε να βρεθείτε στο σπίτι της φίλης σου και δεν ξέρεις κανένα κατάστημα εκεί κοντά, μην ανησυχείς! Πλέον, τα καταστήματα που μπορείς να βρεις με 1+1 προσφορές είναι περισσότερα και σίγουρα θα βρεις κάποιο κατάστημα κοντά στο δικό της σπίτι! Μετά, το μόνο που μένει είναι να αποφασίσετε τι θέλετε να φάτε και να το παραγγείλετε. Τα υπόλοιπα τα έχει φροντίσει το efood.

Και κάπως έτσι, το φετινό καλοκαίρι ξεκινάει δυναμικά και ορεξάτα πριν ακόμη τελειώσει η εξεταστική, χάρη στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα delivery στην Ελλάδα.

Άλλωστε, η ερώτηση δεν είναι «πού θα πας φέτος το καλοκαίρι», αλλά «τι θα φας φέτος, το καλοκαίρι». Και η απάντηση φυσικά είναι μία: τα πάντα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;