Κακοκαιρία: Μαζικά αιτήματα δήμων της Δυτικής Μακεδονίας για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
Κακοκαιρία: Αιτήματα κήρυξης των δήμων τους σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν μέχρι στιγμής κατατεθεί από τους δήμους Καστοριάς, Εορδαίας, Άργους Ορεστικού και Αμυνταίου

Στο στόχαστρο της κακοκαιρίας με ισχυρές βροχοπτώσεις που ξεκίνησε τα ξημερώματα και πλήττει όλη τη Βόρεια Ελλάδα βρέθηκε η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με πολλές περιοχές της να έχουν πληγεί σημαντικά. Ως αποτέλεσμα, τα αιτήματα από τους τοπικές άρχοντες για να κηρυχθούν οι περιοχές τους σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι μαζικά.

Ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ επισήμανε πως:

«Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 νωρίς το πρωί θα αποστείλω στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όλα τα αιτήματα που μου έχουν ήδη κατατεθεί και όσα ενδεχομένως θα ακολουθήσουν, αφού τα ακραία καιρικά φαινόμενα φαίνεται ότι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες, αλλά και αύριο»

Σημείωσε ότι μέχρι στιγμής αιτήματα κήρυξης των δήμων τους σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν κατατεθεί από τους δήμους Καστοριάς, Εορδαίας, Άργους Ορεστικού και Αμυνταίου.

Πάντως, όπως επισήμανε ο κ. Κασαπίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επισκέψεις σε διάφορες περιοχές προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση που επικρατεί:

«Υπάρχουν ήδη μεγάλα προβλήματα από την εκδήλωση των ακραίων καιρικών φαινομένων»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;