Idra Kayne: «Αν δεν σταματήσεις, θα σε δώσω στον μαύρο να σε φάει»
Την Idra Kayne υποδέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην ενότητα που παρουσιάζει στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς». (BINTEO)

Την Idra Kayne υποδέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην ενότητα που παρουσιάζει στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς». Η γνωστή τραγουδίστρια προχώρησε σε μία εξομολόγηση για τον ρατσισμό που βίωσε σε νεαρή ηλικία λόγω του χρώματος της καθώς και ακραία περιστατικά που έχει δεχθεί από συμπολίτες της.

Πιο συγκεκριμένα, η Idra Kayne εξομολογήθηκε πως «δεν είναι κάτι που ξεχνιέται εύκολα. Θεωρώ ότι ακόμα είναι ένα σύνηθες φαινόμενο αλλά, επειδή εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στα ’80s και τα ’90s που δεν ήταν πολύ συνηθισμένη εικόνα τα μαύρα παιδιά στα σχολεία, ήταν το βασικό που άκουγα γιατί δεν θα με παίξουν είτε στη γειτονιά είτε στο σχολείο. «Επειδή είσαι μαύρη», σαν να είναι κάτι αρνητικό. Ήμουν ένα πολύ εσωστρεφές παιδί και δεν θα πήγαινα ποτέ σε κάποιον δάσκαλο να πω ότι «αυτός μου είπε αυτό». Απλά το έπαιρνα μέσα μου και κάπως προσπαθούσα να το διαχειριστώ, όχι με τον καλύτερο τρόπο». Απλά δεν έλεγα κάτι και σταματούσα να κάνω παρέα με τα συγκεκριμένα παιδιά».

«Είχε τύχει να είμαστε διακοπές με τους γονείς μου κάπου στην Ερέτρια σε ένα σούπερ μάρκετ και ήταν μπροστά μας μια κυρία με το εγγόνι της, το οποίο παιδάκι για κάποιον λόγο έκλαιγε. Δεν του έπαιρνε καραμέλες, οτιδήποτε. Γύρισε και του είπε ότι «αν δεν σταματήσεις, θα σε δώσω στον μαύρο να σε φάει». Από πίσω ήταν ο πατέρας μου, η μητέρα μου και τα δυο τους παιδιά».

«Εντάξει, είναι κάτι που σε πληγώνει και κάτι που σου μένει. Το θυμάμαι μέχρι και σήμερα. Μεγαλώνοντας, επειδή είχε έρθει και το μεγάλο κύμα μεταναστών από την Αφρική, θυμάμαι να περπατάω στο κέντρο και να θεωρούν αυτόματα ότι λόγω χρώματος ότι είμαι σεξεργάτρια» συμπλήρωσε η Idra Kayne.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;