ΕΛΛΑΔΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ | Live Streaming
Live Streaming: Δείτε ζωντανά το ΕΛΛΑΔΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ (16/6)

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ Live Streaming: H Ελλάδα συμμετέχει στην Προκριματική φάση του Euro 2024, θέλοντας να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στον όμιλό της, ώστε να πάρει την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Την πρώτη αγωνιστική, επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας του αδύναμου Γιβραλτάρ. Σε πολύ ζόρικο όμιλο με Γαλλία, Ολλανδία, Ιρλανδία και Γιβραλτάρ, τα… λάθη δεν επιτρέπονται, αν θέλει να διεκδικήσει τη δυάδα. Πολύ κρίσιμη η αποψινή συνάντηση με αντίπαλο την Ιρλανδία, αφού θέλει να συγκεντρώσει βαθμούς και να μην γκελάρει απέναντι στις πιο αδύναμες ομάδες του γκρουπ (Γιβραλτάρ, Ιρλανδία) για να διεκδικήσει την πρόκριση στα παιχνίδια κόντρα σε Γαλλία και Ολλανδία. Με την πρώτη θα δώσει το επόμενο ματς στα προκριματικά, σε αυτό το παράθυρο, τη Δευτέρα. Αρχές Σεπτέμβρη και μέσα Οκτώβρη οι κρίσιμες αναμετρήσεις με την Ολλανδία.

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ Live Streaming: Η Εθνική Ομάδα υποδέχεται την Ιρλανδία στο δεύτερο παιχνίδι της για τα προκριματικά του Euro 2024. Έχοντας ήδη μια νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ, φιλοξενεί στην OPAP Arena την Ιρλανδία, ενώ σε τρεις μέρες θα τα βάλει με τη Γαλλία. Χωρίς τον Φώτη Ιωαννίδη στην αποστολή, αφού αντιμετωπίζει θέμα τραυματισμού, ο πρώτο σκόρερ της φετινής Eredivisie, Δουβίκας, πήρε τη θέση του στην αποστολή.

Οι Ιρλανδοί έδειξαν πως αποτελούν μια πολύ σκληροτράχηλη ομάδα, η Γαλλία… ζορίστηκε να τους κερδίσει. Με ένα γκολ του Παβάρ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους έφτασε τελικά στο 1-0 και πήρε τους τρεις βαθμούς. Φυσικά υπήρχαν ευκαιρίες από την πλευρά των Γάλλων, όμως η Ιρλανδία εμφανίστηκε ανταγωνιστική και αυτό πρέπει να το προσέξει, απόψε, η Ελλάδα. Οι Ιρλανδοί αντιμετωπίζουν το αδύναμο Γιβραλτάρ σε μερικές μέρες και έτσι η πιο δύσκολη αναμέτρηση, σε αυτό το παράθυρο, θα είναι εκείνη κόντρα στην Ελλάδα.

Ο αγώνας για τα Προκριματικά του Euro 2024 ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιρλανδία είναι προγραμματισμένος για τις 21:45 της Παρασκευής.

Δείτε το ΕΛΛΑΔΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ σε live streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;