Άντριου Τέιτ: Κατηγορείται και για εμπορία ανθρώπων
Αντιμέτωπος με φυλάκιση έως και 10 χρόνια

Οι αρχές της Ρουμανίας τροποποίησαν την κατηγορία κατά του influencer, Άντριου Τέιτ, που κατηγορείται πλέον για εμπορία ανθρώπων αλλά και εμπλοκή σε κύκλωμα πορνογραφίας.

Οι κατηγορίες αυτές μπορεί να φέρουν τον Άντριου Τέιτ, αλλά και τον αδελφό του Τρίσταν, αντιμέτωπους με ποινή φυλάκισης έως και 10 έτη.

Υπενθυμίζεται, ότι συνελήφθησαν για πρώτη φορά μαζί με τους συνεργάτες τους τον Δεκέμβριο και ερευνώνται σχετικά με κατηγορίες για βιασμό, εμπορία ανθρώπων και σύσταση ομάδας οργανωμένου εγκλήματος. Μαζί με τον αδελφό του, ο Τέιτ βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ η ποινική έρευνα συνεχίζεται και η δίκη αναμένεται στα τέλη Ιουνίου.

Οι εισαγγελείς της Ρουμανίας αναμένεται να εκδώσουν κατηγορητήριο με λεπτομέρειες για τις επίσημες κατηγορίες εναντίον των αδελφών και των συνεργατών τους αργότερα αυτόν τον μήνα – κάτι που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας δίκης.

Υπενθυμίζεται ότι οι εισαγγελείς ισχυρίζονται πως τα αδέλφια στρατολογούσαν τα θύματά τους αποπλανώντας τα καθώς ισχυρίζονταν ψευδώς ότι ήθελαν σχέση ή γάμο. Τα θύματα στη συνέχεια μεταφέρονταν σε ακίνητα στα περίχωρα του Βουκουρεστίου όπου τις εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά και τις ανάγκαζαν να δημιουργούν πορνογραφικό περιεχόμενο. Τα αδέλφια Τέιτ, μέχρι σήμερα, συνεχίζουν να αρνούνται ότι τους εν λόγω ισχυρισμούς.

Η αμφιλεγόμενη διαδικτυακή περσόνα του Άντριου Τέιτ έχει εκατομμύρια οπαδούς στο διαδίκτυο, παρά το γεγονός ότι έχει απαγορευτεί από μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως TikTok, Instagram, Facebook και YouTube για σεξιστικά σχόλια.

Πηγή: BBC

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;