Γιάννης Νιάρρος: «Παλιά είχα προτάσεις αλλά σιγά σιγά έχουν αρχίσει να μειώνονται»
Οι "Παίκτες", Γιάννης Νιάρρος, Βασ ίλης Μαγουλιώτης, Ηλίας Μουλάς και Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή "Στούντιο 4"

Οι “Παίκτες“, Γιάννης Νιάρρος, Βασίλης Μαγουλιώτης, Ηλίας Μουλάς και Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, λίγο πριν ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή “Στούντιο 4” και ο Γιάννης Νιάρρος ένα περιστατικό όταν του πρότειναν να πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά υποδυόμενος τον παπά.

Σε ερώτηση για το αν έχουν επαγγελματικά βήματα προς ανακοίνωση, ο Γιάννης Νιάρρος πήρε τον λόγο και αρχικά εξήγησε πως δεν λέει “όχι” σε έναν τηλεοπτικό ρόλο, αντιθέτως θα τον ενδιέφερε εάν ερχόταν η κατάλληλη πρόταση.

«Παλιά είχα προτάσεις αλλά σιγά σιγά έχουν αρχίσει να μειώνονται. Φέτος, με πήραν να παίξω τον παπά. Δεν πήγα. Δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος ρόλος ακόμα. Είναι ένας ρόλος που θέλει μελέτη, την οποία δεν έχω αυτή τη στιγμή το χρόνο να κάνω γιατί είμαι πολύ φορτισμένος ακόμα με τους ‘Παίκτες’. Θα ‘θελα πολύ Στανισλάφσκι ακόμα. Όταν μου πρότειναν τον παπά είπα ‘με έχεις δει από κοντά; Έχουμε μιλήσει;», είπε ο ηθοποιός.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;