Ζήτησε διαζύγιο επειδή «δεν είχε ποτέ οργασμό» σε 17 χρόνια γάμου
«Νομικά, η ερωτική απογοήτευση φυσικά δεν είναι λόγος διαζυγίου»

Αίτηση για διαζύγιο κατέθεσε μια 39χρονη, υποστηρίζοντας πως κατά τα 17 χρόνια που μετρά ο γάμος της με τον 50χρονο σύζυγό της δεν είχε ποτέ οργασμό.

Στην αίτηση διαζυγίου, η 39χρονη κάνει λόγο για «ισχυρό κλονισμό λόγω μη εκπληρώσεως συζυγικών καθηκόντων». «Βρισκόμουν σε διαρκή ένταση, δεν είχα ποτέ οργασμική εμπειρία, δεν χαλάρωσα ποτέ στον γάμο μου», αναφέρει ακόμη η 39χρονη στην αίτηση, σύμφωνα με τον δικηγόρο του 50χρονου, Φοίβο Στρουγγάρη.

Η 39χρονη ζητά διατροφή και την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού που έχει αποκτήσει το ζευγάρι. Ο 50χρονος χαρακτήρισε «ψευδή και αστεία» την επιχειρηματολογία της εν διαστάσει συζύγου του. «Εύχομαι όμως ότι θα επικρατήσει το ήθος και η λογική. Η επιθυμία της να θίξει τον ανδρικό εγωισμό μου έπιασε για λίγα λεπτά, θυμήθηκα όσα ζήσαμε παρέα και λυπάμαι και για τους δυο μας», συμπλήρωσε, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο δικηγόρος του, Φοίβος Στρουγγάρης, έκανε λόγο για προσεκτικά διατυπωμένη αίτηση διαζυγίου. «Αυτά που χρησιμοποιεί εγώ τα θεωρώ ως ύφανση γεγονότων προκειμένου να ενισχύσει την αίτηση διαζυγίου που έχει καταθέσει», σχολίασε μιλώντας στην ίδια εκπομπή και έκανε λόγο για «πολύ ισχυρή δήλωση, που έρχεται με οργή να θίξει την προσωπικότητα του συζύγου».

«Νομικά, η ερωτική απογοήτευση φυσικά δεν είναι λόγος διαζυγίου. Η μη άσκηση συζυγικών καθηκόντων είναι», σημείωσε ο δικηγόρος του 50χρονου. «Δηλαδή, το να ασκείς τις όποιες συζυγικές υποχρεώσεις, αλλά το να μην είσαι καλός εραστής, θεωρώ ότι δεν είναι αιτία διαζυγίου», πρόσθεσε ο Φοίβος Στρουγγάρης και σημείωσε πως το κρίσιμο είναι πώς θα αποδειχθεί αυτό σε ένα δικαστήριο. Η υπόθεση θα εκδικαστεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

 

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;