Γυναίκα ήρθε σε οργασμό κατά τη διάρκεια συναυλίας Φιλαρμονικής
Η είδηση και... ένα ηχητικό κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Οι παρευρισκόμενοι στην πρόσφατη συναυλία της Φιλαρμονικής του Λος Άντζελες βρέθηκαν με ένα περίεργο περιστατικό. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, όλοι ξαφνιάστηκαν από τους ήχους μιας γυναίκας, που «ούρλιαζε και βογκούσε» σαν να έχει οργασμό!

Όπως γράφει η Independent, κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της πέμπτης συμφωνίας του Τσαϊκόφσκι από την ορχήστρα την Παρασκευή 28 Απριλίου σε μία συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Walt Disney Concert Hall, αρκετοί παρευρισκόμενοι στη συναυλία ισχυρίστηκαν ότι άκουσαν ένα άτομο να έχει έναν… «δυνατό οργασμό».

Η Μόλι Γκράντ δηλώνει στους LA Times:

«Όλοι γύρισαν να δουν τι συμβαίνει»

Η ίδια καθόταν στον εξώστη κοντά στο άτομο που φέρεται να έκανε τον θόρυβο. Όπως δήλωσε:

«Είδα την κοπέλα αφού είχε συμβεί, και υποθέτω ότι είχε οργασμό γιατί ανέπνεε βαριά και ο σύντροφός της χαμογελούσε και την κοιτούσε σαν μια προσπάθεια να μην την ντροπιάσει. Ήταν πολύ όμορφο»

Λίγο μετά το συμβάν, αρκετοί ήταν αυτοί που μοιράστηκαν την εμπειρία τους στο Twitter σχετικά με το περιστατικό.

Μάλιστα, ένα υποτιθέμενο ηχητικό απόσπασμα της στιγμής που η γυναίκα έρχεται σε οργασμό κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Φιλαρμονικής του Λος Άντζελες άρχισε να κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στην ηχογράφηση ακούγεται κάποιος να φωνάζει κατά τη διάρκεια μιας μουσικής εκτέλεσης. Μάλιστα, πολλά από τα μέλη του κοινού επιβεβαίωσαν ότι αυτό που άκουσαν ήταν παρόμοιο με την ηχογράφηση.

Η δημοσιογράφος Τζόκελι Σίλβερ ανέφερε σε tweet της πως:

«Φίλοι που πήγαν στη Φιλαρμονική του Λος Άντζελες χθες το βράδυ αναφέρουν ότι στη μέση της συναυλίας κάποια κυρία είχε έναν οργασμό, σε σημείο που όλη η ορχήστρα σταμάτησε να παίζει. Μερικοί άνθρωποι ξέρουν πραγματικά πώς να ζουν»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;