No Hard Feelings: Κυκλοφόρησε μία σκηνή από την κωμωδία της Jennifer Lawrence που κρίθηκε ακατάλληλη
Το «No Hard Feelings» θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο στους κινηματογράφους και μπορείτε να δείτε μία σκηνή πριν την πρεμιέρα του!

Πριν από μερικές εβδομάδες η Sony Pictures κυκλοφόρησε το νέο trailer του «No Hard Feelings» με πρωταγωνίστρια τη Jennifer Lawrence. Πρόκειται για τη νέα ταινία -κωμωδία στο είδος- με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό, η οποία εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Αν και η ταινία είναι κωμωδία, το χιούμορ της μάλλον είναι κάπως «ακραίο» και έτσι, χαρακτηρίστηκε ως αυστηρώς ακατάλληλη κωμική. Η ταινία είναι αυστηρώς ακατάλληλη διότι έχει λάβει R-rated πιστοποίηση, κάτι που σημαίνει ότι είναι ακατάλληλη για ανήλικους κάτω των 17 ετών.

Η ταινία θα παίξει στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 22 Ιουνίου και μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της κυκλοφόρησε μία σκηνή, που μας δείχνει περί τίνους πρόκειται. Στη σκηνή βλέπουμε την Maddie, την χαρακτήρα της Jennifer Lawrence δηλαδή, η οποία κοιτάζει για μία αγγελία. Αυτή η αγγελία είναι από δύο γονείς, οι οποίοι ψάχνουν μια γυναίκα για τον γιο τους, τον Percy που τον υποδύεται ο Andrew Barth Feldman.

Για να «φρεσκάρουμε» τη μνήμη σας η σύνοψη της ταινίας είναι εξής:

Στα πρόθυρα να χάσει το πατρικό της σπίτι, η Maddie (Lawrence) ανακαλύπτει μια ενδιαφέρουσα αγγελία: πλούσιοι υπερπροστατευτικοί γονείς αναζητούν κάποια να «βγει ραντεβού» με τον ντροπαλό και εσωστρεφή 19χρονο γιο τους, τον Percy, προτού εκείνος φύγει για σπουδές. Με έκπληξη, η Maddie σύντομα καταλαβαίνει πως ο παράξενος Percy δεν είναι του χεριού της όπως αρχικά νόμιζε.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη αγγελία δεν είναι ακριβώς «αποκύημα» της φαντασίας των δημιουργών, καθώς φαίνεται να αντλεί έμπνευση από μία πραγματική αγγελία που είχε ανέβει παλιότερα σε ένα site, όπου γονείς έψαχναν κοπέλα για τον γιο τους. Ωστόσο, δεν εξακριβώθηκε ποτέ εάν όντως ήταν μια αληθινή αγγελία ή όχι, αν και πολλοί πίστευαν το δεύτερο.

Δείτε τη σκηνή:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;