Τέμπη: Ο 21χρονος Γεράσιμος μεταφέρεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία
Ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο 21χρονος Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της τραγικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με μία εμπορική στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 άνθρωποι, δίνει τη δική του «μάχη» επί 105 ημέρες στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Αύριο Τρίτη 13 Μαΐου ο Γεράσιμος αναμένεται να μεταφερθεί στο Ανόβερο της Γερμανίας, προκειμένου να νοσηλευθεί σε κέντρο αποκατάστασης εξειδικευμένο στις εγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός πρόκειται να μεταφερθεί με προγραμματισμένη αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ με στρατιωτικό αεροσκάφος στο κέντρο αποκατάστασης, ενώ τα μηνύματα που αφορούν την εξέλιξη της υγείας του είναι ενθαρρυντικά. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 21χρονος Γεράσιμος έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης, αν και δεν έχει αποκτήσει ακόμη επαφή με το περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται, ότι από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη σκοτώθηκαν όλοι όσοι επέβαιναν στο πρώτο βαγόνι με τον Γεράσιμο να είναι μοναδικός που επέζησε, καθώς εκτοξεύτηκε στα χωράφια. Ο Γεράσιμος πολυτραυματίας επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;