Φωτεινή Μπαξεβάνη: Μηνύει τη Δώρα Χρυσικού για συκοφαντική δυσφήμιση
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Δώρα Χρυσικού υπέβαλε η Φωτεινή Μπαξεβάνη - Τι υποστηρίζει η δικηγόρος της

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη φαίνεται να μπαίνει και αυτή στον κύκλο των μηνύσεων που διαδέχονται η μία την άλλη στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στον Γιώργο Κιμούλη και τους τρεις συνεργάτες του, Δώρα Χρυσικού, Νίκο Ψαρρά και Ζέτα Δούκα. Όπως όλα δείχνουν, η δημοφιλής ηθοποιός, που είχε λάβει μήνυση από τη συνεργάτιδά της για ψευδή κατάθεση στο ΣΕΗ το 2020, προχωρά τώρα η ίδια σε μήνυση κατά της Δώρας Χρυσικού για συκοφαντική δυσφήμιση.

Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» και φαίνεται να αφορά στην περίοδο της συνεργασίας μεταξύ του Γιώργου Κιμούλη και της Φωτεινής Μπαξεβάνη το 2020. Τότε, οι δύο ηθοποιοί είχαν επισκεφτει την Ιθάκη ως συμπρωταγωνιστές στο θεατρικό έργο «Το Παγκάκι» και εκεί είχε βρεθεί και η Δώρα Χρυσικού.

Όταν η Δώρα Χρυσικού εξέφρασε τον φόβο της να συναντήσει ξανά τον Γιώργο Κιμούλη, μετά την καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της, η Φωτεινή Μπαξεβάνη κατέθεσε στο ΣΕΗ πως η ηθοποιός όχι μόνο δεν φοβάται να βρεθεί μαζί του αλλά, μάλιστα, συμμετείχε σε δείπνο μαζί του στο νησί. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε:

«Η Δώρα Χρυσικού αναφέρει ψευδέστατα ότι ουδέποτε προσήλθε στο δείπνο μετά το τέλος της παράστασης. Στο δείπνο αυτό η ίδια προσήλθε έκατσε για περίπου 20 λεπτά, αλλά δεν έφαγε γιατί είπε ότι υπέφερε από ηλίαση»

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha μίλησε η δικηγόρος της Φωτεινής Μπαξεβάνη, Βάσια Καπερνάρου, η οποία ανέλυσε τις θέσεις της πελάτισσάς της. Από την πλευρά της, η Δώρα Χρυσικού αρνήθηκε προς ώρας να κάνει οποιαδήποτε δήλωση μέχρι να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;