Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ό,τι δυσκολία κι αν έχεις αντιμετωπίσει, μόλις ανέβεις στη σκηνή σβήνουν όλα»
«Είναι το "χαπάκι" μου οι συναυλίες»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην καριέρα της, τις περιοδείες και τα συναισθήματά της, όταν ανεβαίνει στη σκηνή.

Η γνωστή ερμηνεύτρια βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» κι αρχικά, δήλωσε: «Όταν δεν δουλεύω, νιώθω καλά τις πρώτες 4 μέρες. Μετά δεν αντέχω».

«Μόλις χαρώ και δω τους φίλους μου, μετά θέλω να επιστρέψω. Από παιδί, ακολουθούσα τα καλοκαίρια τους γονείς μου και συνεχίστηκε αυτό και με τη δική μου διαδρομή. Αυτό το “στον δρόμο”, όσο κι αν με αγχώνει στην αρχή, μόλις μπω, ξεχνιέμαι και το απολαμβάνω», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Όταν ξεκινάς μια περιοδεία που δεν ξέρεις πόσο θα λείψεις, χρειάζεται μια οργάνωση. Ξεκινάς να μπαίνεις σε μια διαδικασία συγκέντρωσης και σε κάνει να βγεις να επικοινωνήσεις με τον κόσμο», εξήγησε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περίοδο του κορωνοϊού. «Το μεγαλύτερο διάστημα που δεν έκανα κάτι, ήταν στον κορωνοϊό. Στην αρχή, ήταν πολύ ωραία. Άλλο να επιλέξεις να κάνεις διακοπές κι άλλο σε βρει αυτό το κακό. Επειδή ήμουν πολύ οργανωτική, δεν είχα εκκρεμότητες. Τώρα ξεκινάμε την περιοδεία μέσα Ιουνίου, ο Ιούλιος είναι πιο δύσκολος. Θα είμαι πολλές μέρες στον δρόμο», ανέφερε.

«Ό,τι δυσκολία κι αν έχεις αντιμετωπίσει, μόλις ανέβεις στη σκηνή, σβήνουν όλα. Είναι το δώρο μου και το χαπάκι μου οι συναυλίες. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι 100% απορροφημένη με την εργασία μου. Έχω μεγάλο πρόβλημα σκέψης, δεν μένω δευτερόλεπτο χωρίς να σκεφτώ. Κάνω αγώνα για να κατεβάσω τη σκέψη μου», πρόσθεσε αργότερα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Όπως ανέφερε, αυτό το στοιχείο της το βλέπει σαν ένα απλό χαρακτηριστικό της και σίγουρα όχι, σαν βάσανο.

«Δεν το εισπράττω σαν βάσανο, αλλά είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου που το έχω αποδεχτεί. Η παρατηρητικότητα που έχω, με έχει βοηθήσει σε πολλά επίπεδα κι οφείλεται στον τρόπο που επεξεργάζεται το σύστημα. Υπάρχουν στιγμές που κουράζομαι. Μακάρι να αντιλαμβανόμουν κάποια πράγματα πιο αργά. Με έχει βοηθήσει σε μια πιο ουσιαστική ματιά σε αρκετά πράγματα. Έχω αρχίσει να αναγνωρίζω τους ανθρώπους. Μου αρέσει η σύνθεση που έχει η ζωή. Αισθάνομαι πολύ τους ανθρώπους, αλλά μου αρέσει να μπω και στη διαδικασία να γνωρίσω τον άλλο», δήλωσε κλείνοντας.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;