Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2023: Ερμής στους Διδύμους από 11 Ιουνίου - Σαν δροσερή ανάσα
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2023: Τι θα φέρει η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους από τις 11 Ιουνίου.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2023: Ερμής στους Διδύμους από 11 Ιουνίου – Σαν δροσερή ανάσα

Από την Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr

Από την Κυριακή 11 Ιουνίου, ο Ερμής πέρασε στο ζώδιο κυριαρχίας του, τους Διδύμους και θα παραμείνει ως την 26η Ιουνίου. Τις προηγούμενες μέρες κατά τις οποίες διάνυσε τον αστερισμό των Πλειάδων, η διάθεση ήταν θλιμμένη. Νιώθαμε απογοήτευση, πικρία, την ανάγκη για παραίτηση πιθανόν.

Η σκέψη είναι όπλο και παγίδα ταυτόχρονα. Με τη σκέψη δίνουμε ώθηση στο έργο μας. Για τον λόγο αυτό, η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, το ανάλαφρο και εφηβικό ζώδιο, μοιάζει με δροσερό αεράκι, δροσερή ανάσα.

Το ευέλικτο ζώδιο των Διδύμων αναπτύσσει καλύτερα τις ευκαιρίες, καθώς οι ιδέες προσδίδουν κίνητρο για κινητοποίηση και δράση τελικά.

Διευκολύνεται η επικοινωνία, η επαφή με τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν. Θα μοιραστούμε ιδέες, τρόπους, μέσα για να επικοινωνήσουμε δραστικά, δυναμικά, άμεσα.

Η έκφραση τονίζεται και μπορεί να φανούμε εύγλωττοι, εύστροφοι, καίριοι στον λόγο μας και απόλυτοι κάποιες φορές στην ιδεολογία μας. Η αντίληψη είναι γρήγορη, η σκέψη πολύμορφη και ενδιαφέρουσα.

Με δεξιοτεχνία και εύστοχες παρατηρήσεις, προωθούμε το έργο μας, αξιοποιούμε τα ταλέντα μας, γινόμαστε ανταγωνιστικοί.

Οι σκέψεις κουράζουν ενίοτε, καθώς είναι πολλές. Τα σχέδια μας ενθουσιάζουν αλλά δύσκολα ολοκληρώνονται. Οι αναζητήσεις είναι περίπλοκες, σύνθετες, με εναλλαγές και περιέργεια.

Η ανάγκη να ταξιδέψουμε, να συλλέξουμε εντυπώσεις, να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις, να έχουμε περισσότερα ακούσματα, πληροφορίες, είναι κάποια από τα ενδιαφέροντα της εποχής.

Ο Ερμής θα εισπράξει θετικά μηνύματα από την Αφροδίτη και τον Άρη στον Λέοντα, αποφέροντας περισσότερες δημιουργικές ιδέες, υλοποίηση έργου, ανάδειξη ταλέντων, γνώσεων, δεξιότητας.

Θετική είναι και η επιρροή του Χείρωνα, καθώς να αναδείξει σοφία, γνώση, συνετές επιλογές, στρατηγική ικανότητα.

Σε συνδυασμό με τον Κρόνο, θα έχουμε παροδικά άγχος, όσο με τον Ποσειδώνα, προς το τέλος της διαδρομής, ενδέχεται να υπάρξει πλάνη, παραπλάνηση, υποκρισία και ονειροπόληση, έχοντας ωστόσο έμφαση στην καλλιτεχνική δραστηριότητα.

Ενδιαφέρον έχει πως στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιουνίου, θα υπογραμμίζεται η δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα. Ας κλείσουμε τα αυτιά στις … Σειρήνες, λοιπόν!

Κριός

Αυτή την περίοδο γίνεστε πιο κινητικοί και πιο ομιλητικοί.

Όμως και πιο αγχώδεις γιατί έχετε πολλά να κάνετε αλλά δεν έχετε διάθεση να κάνετε τίποτα, πιάνετε το ένα και το αφήνετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο.

Κάνετε σχέδια μέσα στο μυαλό σας αλλά δεν έχετε διάθεση να τα εφαρμόσετε. Οι ιδέες είναι πολλές, ποικίλες, με εναλλαγές διάθεσης.

Είναι ένα διάστημα που θέλετε να περνάτε καλά, να έρχεστε σε επαφή με κόσμο, να συζητάτε και να φλερτάρετε. Δεν έχετε διάθεση να ασχολείστε με πρακτικά θέματα ή να χάνετε χρόνο με εργασίες που δεν σας προσφέρουν χαρά.

Γίνεστε αγαπητοί εύκολα στον περίγυρο, διεκδικώντας μία θέση στην συντροφιά σας. Τα φλερτ δεν θα λείψουν αυτές τις μέρες, ίσως απλά για να βιώσετε το παιχνίδι της κατάκτησης και της επιβεβαίωσης.

Μπορείτε να γράψετε, να εκφράσετε τις ανησυχίες σας και τις σκέψεις σας.

Ταύρος

Ενδέχεται να υπάρξει η επιθυμία να αγοράσετε κάτι που είναι όμορφο ή χρήσιμο για σας. Είναι στα σχέδια σας αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να κάνετε σημαντική κίνηση στις δύσκολες όψεις του Κρόνου και του Ποσειδώνα.

Είστε σε μια περίοδο όπου κάνετε αρκετά έξοδα για διάφορους λόγους.

Κερδίζετε χρήματα από περισσότερες από μία πηγές, ίσως κάνετε ένα δεύτερο επάγγελμα ή μπορεί να έχετε κέρδη από μια διανοητική εργασία.

Είστε περισσότερο κινητικοί από αυτό που επιτάσσει η φύση σας, ωστόσο, ας μην δημιουργείτε άγχος. Είναι η κατάλληλη περίοδος για περισσότερες ευκαιρίες και πρέπει να παλέψετε και να τις διεκδικήσετε!

Ένα κρυφό σας όνειρο, είναι σε εφαρμογή και υλοποιείται σταδιακά, αρκεί να είστε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι.

Δίδυμοι

Ο Ερμής στο ζώδιο σας, βοηθά να αναπτύξετε το χάρισμα του λόγου. Κάνετε πολλές σκέψεις και έχετε πολλά σχέδια. Αυτά που θέλετε να κάνετε είναι πολλά και αισθάνεστε ότι δεν σας φτάνει το εικοσιτετράωρο για να τα προλάβετε.

Η διάσπαση είναι ένα πρόβλημα για σας. Οι πολλές ανάγκες, ή τα πολλά ενδιαφέροντα δίχως να έχετε ένα μεθοδικό πρόγραμμα, θα σας αναλώσουν πολύ σύντομα και θα αφήσετε ημιτελή τα έργα σας.

Προσπαθείτε να επιβληθείτε και να περάσετε τις απόψεις σας έντονα. Κάποιοι θα θεωρήσουν πως είστε καυστικοί, αν δεν προσέξετε. Ας διατηρήσετε την λεπτότητα στην συμπεριφορά και ας συζητήσετε περισσότερο διαλλακτικά.

Προσέχετε όταν οδηγείτε και όταν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα γιατί είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα.

Η εικόνα σας μετρά και είστε αποφασισμένοι να την υποστηρίξετε!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;