8 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ: Το νέο βιβλίο του Στέφανου Ξενάκη
Το πρώτο βιβλίο του Στέφανου Ξενάκη, ΤΟ ΔΩΡΟ, κυκλοφόρησε το 2018 και αφού έγινε #1 Bestseller στην Ελλάδα μεταφράστηκε σε 31 γλώσσες και κυκλοφορεί σε 38 χώρες.

Ο Στέφανος Ξενάκης, ο συγγραφέας του best seller βιβλίου ΤΟ ΔΩΡΟ, παρουσιάζει το νέο του βιβλίο με τίτλο 8 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάνης, τη Δευτέρα 12/06, στις 20.00.

Λίγα λόγια από το βιβλίο

Ποτέ μην κάνεις το λάθος να ξεχάσεις ότι έχεις την Προσωπική σου Ελευθερία, όπου κι αν διαβάζεις το βιβλίο αυτό. Αν είσαι στη θάλασσα, μπορείς να βρέξεις τα πόδια σου˙ αν είσαι στην πόλη, μπορείς να πας σούπερ μάρκετ για σουλάτσο, κι ας σου φαίνεται χαζό˙ αν είσαι στο βουνό, μπορείς να μυρίσεις το πουρνάρι και να ξαπλώσεις κάτω από τα πεύκα. Τα θεωρούσα κι εγώ τόσο δεδομένα, μέχρι που τα στερήθηκα. Όπως θεωρούσα δεδομένη την Προσωπική μου Ελευθερία, μέχρι που κατάλαβα ότι δεν ήταν“.

Ποτέ μην κάνεις το λάθος να ξεχάσεις ότι έχεις την Προσωπική σου Ελευθερία, όπου κι αν διαβάζεις το βιβλίο αυτό. Αν είσαι στη θάλασσα, μπορείς να βρέξεις τα πόδια σου˙ αν είσαι στην πόλη, μπορείς να πας σούπερ μάρκετ για σουλάτσο, κι ας σου φαίνεται χαζό˙ αν είσαι στο βουνό, μπορείς να μυρίσεις το πουρνάρι και να ξαπλώσεις κάτω από τα πεύκα.

Τα θεωρούσα κι εγώ τόσο δεδομένα, μέχρι που τα στερήθηκα. Όπως θεωρούσα δεδομένη την Προσωπική μου Ελευθερία, μέχρι που κατάλαβα ότι δεν ήταν“.

8 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ: Ο συγγραφέας

O Στέφανος Ξενάκης ζει στην Αθήνα, είναι επιχειρηματίας και συγγραφέας. Το πρώτο του βιβλίο, ΤΟ ΔΩΡΟ, κυκλοφόρησε το 2018 και αφού έγινε #1 Bestseller στην Ελλάδα μεταφράστηκε σε 31 γλώσσες και κυκλοφορεί σε 38 χώρες.

Παράλληλα, εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το «ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ», ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, από την πρώτη Δημοτικού κιόλας. Είναι περήφανος πατέρας δύο κοριτσιών 12 και 15 χρονών, της Αύρας και της Αίνειας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;