Θανάσης Αλευράς: «Έχω κάνει καταχρήσεις, αλλά δεν εθίστηκα ποτέ»
Όσα είπε ο Θανάσης Αλευράς στο πλατό της εκπομπής The 2Night Show.

Ο Θανάσης Αλευράς βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (6/6) στο πλατό της εκπομπής The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα τελευταία του επαγγελματικά βήματα, τη στροφή που έχει κάνει στην καριέρα του, αλλά και το πώς βίωσε τα χρόνια του κορωνοϊού και της καραντίνας.

«Το Θέατρο είναι μία τέχνη σκληρή, δεν είναι για χόρταση. Από κάποιο σημείο και μετά, πρέπει να κάνεις λίγη οικονομία και στο νευρικό σου σύστημα και στο σώμα σου, για να μπορείς να συνεχίσεις. Έχω στερηθεί πολλά όλα αυτά τα χρόνια, θέλω να κάνω πια θέατρο μια φορά στο τόσο για προσωπικούς λόγους» δήλωσε ο Θανάσης Αλευράς.

«Ξεκινώντας από τα Γιάννενα έχω εκπληρώσει το όνειρό μου, γι’ αυτό και με το Θέατρο κάτι “χόρτασε” μέσα μου. Όταν συνειδητοποίησα ότι ονειρεύομαι κάτι άλλο, ταράχτηκα πάρα πολύ, ήμουν για τρία χρόνια σαν τον τρελό. Γι’ αυτό και βγήκα στους δρόμους και έγινα μαραθωνοδρόμος. Δεν ήξερα τι να κάνω. Έλεγα: πώς γίνεται αυτό που έδινες τα πάντα στη ζωή να μην το θέλεις πια τόσο πολύ;» εξομολογήθηκε στη συνέχεια με ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athanasios Alevras (@athanasios_alevras)

Όσον αφορά τα χρόνια της καραντίνας και του κορωνοϊού είπε:

«Τα χρόνια αυτά του κορονοϊού που κλειστήκαμε κάποιοι άνθρωποι στα σπίτια πέρασα από όλα τα στάδια. Δεν είμαι ο άνθρωπος που τον ευχαριστήθηκε αυτόν τον υποχρεωτικό εγκλεισμό. Βρήκα όμως τον χρόνο να καταλάβω λίγο τι έχω κάνει, να ακούσω τι θέλω».

«Έχω κάνει καταχρήσεις, έχω δοκιμάσει αλλά δεν εθίστηκα ποτέ γιατί τον φοβάμαι τον εθισμό. Κατά τα άλλα, είμαι ο άνθρωπος για να εθιστεί. Τρεις φορές να επαναλάβω κάτι, το έχω κάνει συνήθεια» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Θανάσης Αλευράς.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;