My Style Rocks: «Κάπου στην πορεία λίγο το χάσαμε, σαν να το ξαναβρήκαμε»
Μια ξεχωριστή ενδυματολογική επιλογή στην πασαρέλα του My Style Rocks παρουσίασε, το απόγευμα της Παρασκευής, η Emilia Vodos.

Μια ξεχωριστή ενδυματολογική επιλογή στην πασαρέλα του My Style Rocks παρουσίασε, το απόγευμα της Παρασκευής, η Emilia Vodos. Μάλιστα, αρχικά, η γοητευτική διαγωνιζόμενη απέσπασε υψηλές βαθμολογίες από τις συμπαίκτριες της.

Στη συνέχεια, η Emilia Vodos βρέθηκε απέναντι από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έμελλε να την αφήσει με το στόμα ανοιχτό με τα σχόλια της. «Νομίζω ότι γενικά δεν σηκώνει πολλή συζήτηση αυτό το λουκ. Γενικά είσαι ένα κορίτσι που μας «πούλησε» αυτή την εικόνα, περιμέναμε να δούμε αυτές τις εμφανίσεις από εσένα καθημερινά και το αποζητούσαμε».

«Κάπου στην πορεία λίγο το χάσαμε, σαν να το ξαναβρήκαμε οπότε επειδή το βλέπω και μπορεί να μην το ξαναδώ, το περιμέναμε και πάρα πολύ καιρό. Νομίζω ότι ήρθε αυτή η μέρα» τόνισε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

«Α! Αλήθεια; Όντως;» αναφώνησε η Κατερίνα Καραβάτου με την Emilia Vodos να κάνει τον σταυρό της, να τονίζει έκπληξη «ο Χριστός και η Παναγία» και να κάθεται στο πλατό. «Δεν το πιστεύω! Ουάου! Ευχαριστώ πάρα πολύ», πρόσθεσε.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;