Survivor All Star - spoiler: Aυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το reality επιβίωσης
Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι (1/6)

To Survivor All Star επιστρέφει απόψε (1/6) και οι νικητές του μεγάλου αγώνα θα έχουν το προνόμιο να απολαύσουν ένα τρίωρο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα ενώ στο τέλος του επεισοδίου θα δούμε μία αποχώρηση.

Η αποψινή βραδιά κρύβει μεγάλες συγκινήσεις, καθώς Διάσημοι και Μαχητές θα συνεχίσουν τη μάχη για τη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου της επικοινωνίας δια ζώσης με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ήδη βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Οι Διάσημοι είναι μπροστά στο σκορ με 1-0 και σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατόρθωσαν και πήραν το έπαθλο επικοινωνίας, παρά το επεισοδιακό δεύτερο παιχνίδι που διεκόπη λόγω των εντάσεων που προκλήθηκαν από τον τραυματισμό του Τάκη.

Οι Διάσημοι, λοιπόν, θα απολαύσουν ένα τρίωρο παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ οι Μαχητές θα αρκεστούν στο τετ α τετ που είχαν στη διάρκεια και στο περιθώριο του επεισοδίου της Τετάρτης.

Μετά τις συναντήσεις των παικτών με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, έρχεται η στιγμή της αποχώρησης για τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος ήταν αυτός που τερμάτισε στην τελευταία θέση στην προτίμηση του κοινού απέναντι στους Μελίνα Μεταξά και Κωνσταντίνο Βασάλο.

 

Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;