Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα κλάματα και η συγγνώμη στη μητέρα του μετά το ξέσπασμά του
Στέφανος Τσιτσιπάς: Τι αποκάλυψε ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς.

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος πήρε θέση για το περιβόητο περιστατικό του γιου του με την μητέρα του, Τζούλια. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Απόστολος Τσιτσιπάς, μετά το συγκεκριμένο επεισόδιο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε σε κλάματα ζητώντας συγγνώμη.

Πιο συγκεκριμένα ο πατέρας του διάσημου τενίστα είπε στο sdna.gr

«Ξέρουμε ότι περνούν χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό ενός αθλητή. Το άθλημα έχει πολλά διαλείμματα. Έχει τα changeovers 1.5 λεπτό, έχουμε ανάμεσα στους πόντους 25 δευτερόλεπτα. Αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί, είναι τα δύο τρία του παιχνιδιού σε χρόνο.

Οπότε φαντάσου πόσες σκέψεις περνούν από το μυαλό σου. Η διαχείριση των σκέψεων είναι ήδη ένα τεράστιο πράγμα και ο αθλητής παλεύει να βρει τη σωστή σκέψη να κάνει εκείνη τη στιγμή, για να παίξει ισορροπημένο τένις. Οποιοσδήποτε παράγοντας τον επηρεάζει, του δίνει περισσότερες σκέψεις στο κεφάλι του.

Είναι πολύ δύσκολο και αυτό εξηγώ στην Τζούλια. Εκείνη δεν έχει κοουτσάρει παίκτη που είναι τόσο καιρό στο Top 5. Είναι μεν ο γιος της, αλλά δεν έχει κοουτσάρει, δεν έχει ζήσει όλη τη διαδικασία. Πώς ξυπνάμε το πρωί, πώς προετοιμαζόμαστε, πώς εγώ προσπαθώ να του δημιουργήσω τη διάθεση να προπονηθεί, να βάλει στόχους και να δουλέψει γι’ αυτούς. Και να δουλέψει και τη νοοτροπία, γιατί δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό.

Για έναν προπονητή η νοοτροπία είναι το πιο σημαντικό. Τι να το κάνω εγώ, αν έχω έναν αθλητή και τον πάρω για δύο ώρες να προπονηθεί, χωρίς να δημιουργώ τη σωστή νοοτροπία; Να τον κάνω σωστό αθλητή και σωστό άνθρωπο, διότι παίζει και αυτό ρόλο».

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;