Πύργος: Νεκρό εντοπίστηκε το κοριτσάκι που αναζητούσαν οι αρχές
«Πήγα να φτιάξω γάλα και το παιδί εξαφανίστηκε», λέει η μητέρα της 2χρονης

Τραγική κατάληξη είχαν, δυστυχώς, οι έρευνες για το 2χρονο κοριτσάκι στον Πύργο, καθώς, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι κοντά στο στρατόπεδο ΣΕΤΗΛ. Ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.

Οι έρευνες εντάθηκαν σήμερα από την ειδική Ομάδα Ορμητικών Νερών της 6ης ΕΜΑΚ, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και από την Κυνοφιλική Ομάδα Ερευνας και Διάσωσης με σκυλιά – ιχνηλάτες.

Δηλώσεις στην ΕΡΤ έκανε και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ρομά, ο οποίος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο το δίχρονο κοριτσάκι απομακρύνθηκε από την οικογένειά του και στην προσπάθεια της μητέρας του να το βρει.

Πύργος: Σε σοκ η μητέρα του παιδιού

Σε σοκ βρίσκεται η μητέρα του δίχρονου κοριτσιού που εντοπίστηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι στον Πύργο.

«Είχαμε βάλει ένα σκυλί εκεί για να μην πλησιάζει αλλά το παιδί δεν πήγαινε στο κανάλι, φοβόταν το νερό, δεν ήξερε μπάνιο. Είμαι χάλια, έχασα ένα παιδί δύο χρόνων, έχασα την Παναγιώτα μου», ανέφερε η μητέρα του παιδιού.

Η μητέρα του κοριτσιού, τόνισε πως όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, καθώς είχε πάει να φτιάξει γάλα στο παιδί και όταν βγήκε η 2χρονη είχε εξαφανιστεί.

«Είχε ζητήσει το μικρό γάλα, πήγα μέσα να της φτιάξω γάλα κι όταν βγήκα έξω το παιδί είχε εξαφανιστεί. Φώναζα, ρωτούσα αν την είδε κανείς, αλλά τίποτα. Μετά κάλεσα την αστυνομία κι αρχίσαμε να ψάχνουμε στο αρδευτικό κανάλι, επειδή το κανάλι βρίσκεται κοντά μας. Δεν ξέρω πώς βρέθηκε εκεί το παιδί, δεν πήγαινε ποτέ», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;