Μαύρη αρκούδα εισβάλει σε φούρνο και τρώει 60 cupcake
Πεινασμένη μαύρη αρκούδα εισέβαλε σε γκαράζ αρτοποιείου στο Κονέκτικατ και κατασπάραξε 60 cupcake.

Μία πεινασμένη μαύρη αρκούδα εισέβαλε σε γκαράζ αρτοποιείου στο Κονέκτικατ. Το ζώο σε αναζήτηση τροφής μπήκε στο γκαράζ, τρόμαξε αρκετούς υπαλλήλους και πήρε 60 cupcakes, πριν φύγει!

Οι εργαζόμενοι στο Taste by Spellbound στην πόλη Avon του Κονέκτικα, τοποθετούσαν τα γλυκά σε φορτηγάκι για να παραδώσουν μία παραγγελία, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε η μαύρη αρκούδα. Η ιδιοκτήτρια του φούρνου, Miriam Stephens, έγραψε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι άκουσε μία εργαζόμενη, την Maureen Williams, να ουρλιάζει ότι υπάρχει μία αρκούδα στο φούρνο.

Η υπάλληλος επιχείρησε να την τρομάξει, ωστόσο εκείνη επέστρεψε τρεις φορές, με την Williams να καταγγέλλει πως το ζώο της επιτέθηκε και, έτσι, αναγκάστηκε να φύγει.

Το βίντεο από την κάμερα στο κατάστημα δείχνει τους εργαζόμενους του αρτοποιείου να επιχειρούν να τρομάξουν το ζώο, ώστε να το διώξουν. Ωστόσο, τελικά τρέχουν οι ίδιοι εκείνοι τρομαγμένοι.

Η Stephens υποστήριξε ότι η αρκούδα έφαγε 60 cupckaed πριν ένας από τους εργαζομένους πατήσει την κόρνα του αυτοκινήτου του και την αναγκάσει να αποχωρήσει από το γκαράζ.

Ευτυχώς, κατά τη διάρκεια του περιστατικού δεν καταγράφηκε κανένας τραυματισμός και όταν έφτασε η αστυνομία το ζώο είχε ήδη απομακρυνθεί.

Να σημειωθεί πως στην περιοχή του Κονέκτικατ υπάρχουν 1.000 με 1.200 μαύρες αρκούδες, σύμφωνα με την περιβαλλοντική υπηρεσία της πολιτείας. Μάλιστα, μέσα στο 2022 είχαν κάνει την εμφάνισή τους σε 158 από τις 169 πόλεις της πολιτείας.

Τον περασμένο μήνα, μία 74χρονη γυναίκα δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε στα χέρια, όταν μία αρκούδα της επιτέθηκε, καθώς η γυναίκα έβγαζε τον σκύλο της βόλτα.

Αξιωματούχος επεσήμανε πως:

«Η συχνότητα και η σοβαρότητα των συναντήσεων αρκούδων με ανθρώπους αυξάνεται»

Τα στοιχεία που συλλέχθηκαν για το 2022, κάνουν λόγο για 67 εισβολές αρκούδων σε σπίτια στο Κονέκτικατ, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ. Το προηγούμενο ήταν 45 το 2020.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;