Εκλογές 2023: Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο
Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Ιωάννης Σαρμάς, προεδρεύει στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο την πορεία προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Σήμερα λίγο μετά τις 12:30, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς προεδρεύσει στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Aντικείμενο θα είναι η πορεία προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Νωρίτερα το πρωί ο πρωθυπουργός παρέστη κατά την έπαρση της σημαίας στην Ακρόπολη, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο.

Οι υπηρεσιακοί υπουργοί ορκίστηκαν χθες ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς ζήτησε χθες από τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου ουδετερότητα, αμεροληψία και αντικειμενικότητα.

Ο κ. Σαρμάς κάλεσε χθες τους υπουργούς σε μια σύντομη συνάντηση και παρέπεμψε την οριστική συζήτηση για την κυβερνητική πολιτική της περιόδου μέχρι τις εκλογές στη σημερινή συνεδρίαση. Όπως υπογράμμισε:

«Δεν είναι κανονική κυβερνητική πολιτική, είναι κυβερνητική πολιτική για μερικές εβδομάδες. Παρ’ όλα αυτά, όμως, έτσι απαιτεί το Σύνταγμα και ο Νόμος. Πρέπει να έχουμε μια κατεύθυνση και ο πρωθυπουργός εποπτεύει την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής»

Με πληροφορίες από kathimerini.gr
Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;