Άκης Πετρετζίκης: Αυτός είναι ο λόγος που έκλεισε τα τρία εστιατόριά του
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άκης Πετρετζίκης έχει προχωρήσει ήδη στην επόμενη επιχειρηματική του κίνηση. (ΒΙΝΤΕΟ)

Λουκέτο στα τρία καταστήματα που διατηρούσε έβαλε ο Άκης Πετρετζίκης με την είδηση να γίνεται γνωστή εχθές, και τον δημοφιλή σεφ να έχει ήδη προχωρήσει στο επόμενο επιχειρηματικό του βήμα.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό χθες, Πέμπτη (25/5), ο Άκης Πετρετζίκης έκλεισε την αλυσίδα εστιατορίων που διατηρούσε, τα γνωστά Kitchen Lab, σε Αγία Παρασκευή, Σύνταγμα και Γλυφάδα, και η εταιρεία του μπήκε σε εκκαθάριση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άκης Πετρετζίκης είχε ξεκινήσει την εν λόγω αλυσίδα το 2018, ενώ τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό μας» έχει προχωρήσει ήδη στην επόμενη επιχειρηματική του κίνηση.

;Oπως αποκάλυψε ο Άγγελος Βουράκης στην εκπομπή, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε μία νέα εταιρεία στις 28 Μαρτίου, την «Akis Petretzikis Hub», με αντικείμενο την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, υπηρεσίες catering κλπ.

«Του έπαιρναν πάρα πολύ χρόνο τα καταστήματα, και επειδή υπάρχουν κάποιες άλλες δραστηριότητες που του φέρνουν πιο μεγάλο κέρδος και θέλει να περνάει και χρόνο με την οικογένειά του που είναι πολύ σημαντική για εκείνον, αποφάσισε να αφήσει αυτή τη δραστηριότητα», σημείωσε από την πλευρά του ο Νίκος Γεωργιάδης.

 

Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
45'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
45'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
4'
24 - 41
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
4'
33 - 24
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2