Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση & ο... χαμός ανάμεσα σε Μπάρτζη και Καραγκούνια
Εντάσεις ανάμεσα σε Τάκη Καραγκούνια και Νίκο Μπάρτζη, αλλά και ένα ξεχωριστό έπαθλο είχε το επεισόδιο της Τρίτης (23/5) του Survivor All Star.

Το νέο επεισόδιο του Survivor All Star, που είδαμε το βράδυ της Τρίτης (23/5) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, τα είχε όλα. Έναν αγώνα με ένα ξεχωριστό έπαθλο, εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, αλλά και την ανακοίνωση του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση.

Το νέο επεισόδιο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να σχολιάζουν την αποχώρηση του Γιώργου Κόρομι από το ριάλιτι επιβίωσης. Ο παίκτης που φάνηκε να έχει ενοχληθεί από τα όσα είπε ο Κόρο λίγο πριν αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο ίδιος είχε έρθει κοντά με τον πρώην παίκτη της κόκκινης ομάδας από τον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο 31χρονος τραγουδιστής σχολίασε την αποχώρηση του 36χρονου επιχειρηματία από το Survivor All Star λέγοντας πως τον στενοχωρεί που πλέον δεν θα τον έχει μέσα στο παιχνίδι. Παράλληλα, εξέφρασε και την πικρία του για τον Κόρο, καθώς ο παίκτης όταν ρωτήθηκε από τον Λιανό ποιον θέλει να δει νικητή στον φετινό κύκλο, απάντησε τον Σάκη Κατσούλη.

 

Από την άλλη, τα δικά τους θέματα είχαν οι Κόκκινοι που φαίνεται πως έχουν κουραστεί με την συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια και τις εντάσεις που δημιουργεί. Πλέον, ούτε ο πιο ήρεμος παίκτης του Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης, αλλά ούτε και η σύντροφός του Μαριαλένα Ρουμελιώτη αντέχουν τον 49χρονο μισθοφόρο. Ο παίκτης συνεχώς φαίνεται να πιέζει τους συμπαίκτες του να φέρουν νίκες, κάτι που τους δημιουργεί ένα παραπάνω άγχος.

Ο μόνος που φαίνεται να αντέχει ακόμα και προσπαθεί να ηρεμήσει τον Τάκη είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο παίκτης σχολίασε την στάση του συμπαίκτη του και επισήμανε ότι δεν αλλάζει σαν άνθρωπος.

 

Στον στίβο μάχης, οι δύο ομάδες του Survivor All Star δεν πάλεψαν μόνο για την ασυλία, αλλά και μία βόλτα με καταμαράν. Η Στέλλα δήλωσε, μάλιστα, πως θέλει πολύ να το κερδίσει, καθώς με αφορμή και τα γενέθλιά της, θα ήθελε να περάσει ακόμα καλύτερα. Στη συνέχεια, οι συμπαίκτες της άρχισαν να της τραγουδούν για τα γενέθλια της.

Το πρώτο σετ το πήραν οι Κόκκινοι με 8-5. Το δεύτερο σετ πήγε στους Μπλε με 8-6. Το δεύτερο σετ, όμως, στιγμάτισε ο καυγάς του Τάκη Καραγκούνια με τον Νίκο Μπαρτζη.

Κατά τη διάρκεια της “μονομαχίας” τους οι δύο παίκτες ξεκίνησαν τα σπρωξίματα και προσπαθούσαν να βάλουν εμπόδια ο ένας στον άλλον. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο μισθοφόρος να χτυπήσει άσχημα στο πόδι του λόγω τάκλιν που δέχθηκε από τον αγρότη. Ο παίκτης των Κόκκινων άρχισε να ουρλιάζει και να λέει:

«Μέσα μου έριχνε αγκωνιές, μέσα στο παιχνίδι μου έριχνε αγκωνιές. Αυτός το ξεκίνησε. Άντε ρε γραφικοί πέντε μήνες τώρα, εδώ είμαστε»

Από τη μεριά του, ο Νίκος Μπάρτζης τον προειδοποίησε να μην τον αγγίξει ξανά.

 

Αφότου ηρέμησαν τα πνεύματα, οι δύο ομάδες του Survivor All Star οδηγήθηκαν σε «Best of 3» με τους Μελίνα, Σάκη και Μαριαλένα να επικρατούν έναντι των Σταυρούλα, Μάριου και Στέλλας αντίστοιχα και να εξασφαλίζουν για τους Κόκκινους την ασυλία.

 

Μετά το περιστατικό ανάμεσα στον Τάκη και τον Νίκο, ο Γιώργος Λιανός πέρασε σε μία αυστηρή ανακοίνωση προς τους παίκτες του Survivor All Star. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε ότι δεν επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές στο παιχνίδι. Αυτές οι συμπεριφορές θα τιμωρούνται και ανακοίνωσε πως είχαν ως αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να αποβληθούν από το αγώνισμα, έως ότου η παραγωγή αποφασίσει τι θα κάνουν.

 

Πριν οι παίκτες των δύο ομάδων βρεθούν στο Συμβούλιο του Νησιού, η Κόκκινη ομάδα απόλαυσε τη βόλτα με το καταμαράν, αρκετό φαγητό, πολύ αντηλιακό και διασκέδαση με θαλάσσια παιχνίδια.

Στο Συμβούλιο, οι Κόκκινοι περιέγραψαν την εμπειρία τους στο καταμαράν. Η Μελίνα «έδωσε» τον Βασάλο επειδή δεν άφησε ούτε ένα αντηλιακό που να μην το βάλει πάνω του. Παράλληλα, σχολιάστηκε και το αντηλιακό με γκλίτερ που έβαλε ο Κωνσταντίνος στον Τάκη.

 

Τα γέλια στο συμβούλιο, ωστόσο, κόπηκαν απότομα όταν ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος του καυγά ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και στον Τάκη Καραγκούνια. Ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός, έδωσε τον λόγο στους δύο παίκτες για τα όσα έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την ασυλία. Οι δύο τους δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν για ακόμα μία φορά τα νεύρα τους και ξεκίνησε ένας νέος γύρος εντάσεων.

 

Ο Γιώργος Λιανός έβαλε τέλος στην όλη φασαρία και τους διαξιφισμούς και έστειλε τους Μπλε να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους για αυτή την εβδομάδα. Το αποτέλεσμα της κάλπης δεν αποτέλεσε καμία έκπληξη, καθώς για 12η φορά φέτος εκεί βρέθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο φαρμακοποιός του Survivor All Star δέχθηκε με ηρεμία το αποτέλεσμα.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;