Σέρρες: Παιδί χτυπούσε με μανία κουτάβια
Τι καταγγέλλει η πρόεδρος του Φιλοζωικού συλλόγου Εμμανουήλ Παπά Σερρών

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει ένα ανήλικο αγόρι στις Σέρρες να βασανίζει και να κακοποιεί κουτάβια.

Το σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης σημειώθηκε σε χωριό του Δήμου Βισαλτίας στις Σέρρες και στην σχετική καταγγελία προχώρησε η πρόεδρος του Φιλοζωικού συλλόγου Εμμανουήλ Παπά Σερρών, Ελένη Τζιαφέτα.

Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που ο ανήλικος χτυπάει με μανία και πετάει στο έδαφος τα κουτάβια, ενώ άλλο παιδί βιντεοσκοπεί.

«Μου έστειλαν το βίντεο. Είναι πραγματικά σοκαριστικό. Μετά από έρευνα που έκανα, εντόπισα την περιοχή σε χωριό του Δήμου Βισαλτίας και απευθύνθηκα στο Α.Τ. Νιγρίτας όπου έκανα την καταγγελία. Οι αστυνομικοί βρήκαν τις οικογένειες των παιδιών, του παιδιού που κακοποιεί το ζώο και αυτού που βιντεοσκοπούσε και στο χώρο βρέθηκαν τρία ζωντανά κουτάβια», ανέφερε η Ελένη Τζιαφέρα στην ΕΡΤ Σερρών.

Σημειώνεται ότι το βίντεο – ντοκουμέντο έχει κάνει τον γύρω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;