MasterChef 7 - Μαρία Λαζαρίδου: «Η Μπέη δεν είναι μια καθημερινή μαγείρισσα»
Όσα είπε η Μαρία Λαζαρίδου μετά την αποχώρησή της από το MasterChef 7.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/5) η Μαρία Λαζαρίδου αποχώρησε από το MasterChef 7 μία «ανάσα» πριν την τελική πεντάδα. Έτσι, σήμερα Τρίτη (23/5) η Μαρία Λαζαρίδου μίλησε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής «Breakfast@Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου και αναφέρθηκε στην δεύτερη εμπειρία της στον διαγωνισμό, την αποχώρηση και την Μαρία Μπέη.

Ειδικότερα, η Μαρία Λαζαρίδου είπε χαρακτηριστικά για την αποχώρησή της:

«Δεν είχα στεναχώρια την στιγμή της αποχώρησης. Ήταν συγκίνηση, δάκρυα χαράς και ανακούφισης που προχωράω και εξελίσσομαι. Πέρασα καλά. Ένας κύκλος έκλεισε και ξεκινάει ένας άλλος. Φυσικά είχα σκεφτεί και την πρωτιά αλλά για μένα έχει σημασία το ταξίδι και πραγματικά φέτος πέρασα τρομερά».

«Βγαίνοντας από το MasterChef 5 δεν ήξερα τι με περιμένει έξω. Φέτος όμως ήξερα τι θα με περιμένει έξω και ήξερα ότι έρχονται πολλά ωραία πράγματα οπότε ανακουφίστηκα με αυτό. Ξέροντας ότι το μέλλον είναι μεγάλο» πρόσθεσε η Μαρία Λαζαρίδου.

«Ανάμεσα στους πέντε που έχουν μείνει στο MasterChef, o καθένας αξίζει για διαφορετικούς λόγους να είναι νικητής» είπε, μιλώντας για την «χρυσή» πεντάδα του φετινού διαγωνισμού.

«Η Μαρία Μπέη είναι ένα κορίτσι με πάρα πολλές δεξιότητες. Για μένα είναι γεννημένη για το MasterChef. Δεν είναι μια καθημερινή μαγείρισσα, όπως θα μπορούσα να είμαι εγώ, αλλά είναι κάτι άλλο. Έχει δημιουργήσει μια δική της πορεία, ένα δικό της επάγγελμα για μένα» είπε η Μαρία Λαζαρίδου μιλώντας για την συμπαίκτριά της, την Μαρία Μπέη.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;