Κινηματογράφος: Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα (25 - 31/5)
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινάει και φέρνει μαζί της την πολυσυζητημένη τη live-action «Μικρή Γοργόνα». Ακόμη θα δούμε τον Gerald Butler σε ρόλο πράκτορα της CIA στην ταινία «Kandahar: Σημείο Διαφυγής», αλλά και την Πενέλοπε Κρουζ στη νέα δραματική ταινία με τίτλο «Στα Άκρα».

Οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα:
1. Η Μικρή Γοργόνα

Υπόθεση: H Άριελ, η όμορφη γοργόνα και μικρότερη κόρη του Βασιλιά Τρίτωνα λαχταράει να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα. Όταν επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον περιπετειώδη Πρίγκιπα Έρικ. Παρόλο που οι γοργόνες απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τους ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της. Κάνει συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας Ούρσουλα, η οποία της δίνει μια ευκαιρία να δει τι συμβαίνει στη στεριά, αλλά τελικά βάζει τη ζωή της – και το στέμμα του πατέρα της – σε κίνδυνο.

2. Kandahar: Σημείο Διαφυγής

Υπόθεση: Όταν η ταυτότητα ενός πράκτορα της CIA αποκαλύπτεται μαζί με την μυστική του αποστολή, θα δώσει μάχη με το χρόνο προκειμένου να δραπετεύσει προτού τον εντοπίσουν οι ειδικές δυνάμεις του Αφγανιστάν. Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί τη βοήθεια του διερμηνέα του, ο οποίος μπορεί να έχασε τον γιο του από τους Ταλιμπάν, αλλά κατηγορεί τις δυτικές δυνάμεις για τη συνέχιση του αιματοκυλίσματος.

3. Στα Άκρα

Υπόθεση:  Μια αντίστροφη μέτρηση για τρεις διαπλεκόμενους χαρακτήρες που προσπαθούν να μην καταρρεύσουν και να περάσουν 24 ζωτικές ώρες που θα αλλάξουν τη ζωή τους. Ποια είναι η επίδραση του οικονομικού στρες στις προσωπικές σχέσεις και πώς η φιλία και η αλληλεγγύη μπορούν να μας βοηθήσουν στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής; Ένας συναρπαστικός αγώνας ενάντια στο χρόνο, στο περιθώριο μιας μεγάλης πόλης.

4. Μπάσταρδα

Υπόθεση: Οι σεξουαλικές και μη κραιπάλες μιας παρέας νεαρών ενηλίκων, οι οποίοι περνούν τις μέρες τους σε ένα απομονωμένο σπίτι που θυμίζει κοινόβιο.

5. Η Μέθοδος Κόμπροματ

Υπόθεση:  Ο Gilles Lellouche πρωταγωνιστεί ως ο Ματιέ, ένας ασυνήθιστος και αφοσιωμένος διπλωμάτης που δέχεται μια απόσπαση στο Ιρκούτσκ ως επικεφαλής της Alliance Française της Σιβηρίας. Ελπίζει ότι η αλλαγή αυτή θα είναι καλή για την οικογένειά του και τον γάμο του… Σύντομα όμως οι επιλογές του τον φέρνουν σε αντίθεση με τις τοπικές αρχές. Ξαφνικά βρίσκεται κατηγορούμενος για ένα τρομερό έγκλημα, και πολύ σύντομα συνειδητοποιεί ότι κάποιος έχει κατασκευάσει μια υπόθεση με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας. Φυλακισμένος και απομονωμένος, ο Ματιέ δεν έχει πού να στραφεί. Η υπεράσπιση του εαυτού του είναι αδύνατη, οι γαλλικές αρχές δεν μπορούν να τον βοηθήσουν — μόνο μία επιλογή φαίνεται να υπάρχει… να προσπαθήσει μόνος του να δραπετεύσει.

6. Απίστευτο και όμως αληθινό

Υπόθεση: Ένα ζευγάρι μετακομίζει σε δικό του σπίτι σε ένα ήσυχο προάστιο. Εκείνο που αγνοεί, όμως, είναι πως στα έγκατα του σπιτιού, βαθιά στο κελάρι, υπάρχει ένα μυστηριώδες τούνελ που απειλεί να ανατρέψει τη ζωή τους.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;