Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ήθελε να έρθει εδώ ο Victor Vernicos και βγήκε στη Δανάη Μπάρκα;»
«Απέναντι στη Μπάρκα είναι ο Victor Vernicos ο οποίος θα έπρεπε να είχε κανονίσει ο Γιάννης να είναι εδώ; Και λέει ότι θα έδινε 2 στην Κύπρο;»

Την άρνηση του Victor Vernicos να βρεθεί στην εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της. Έτσι, κατά τη διάρκεια του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του Alpha, η παρουσιάστρια ενημερώθηκε πως βρίσκεται την ίδια ώρα ο νεαρός εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2023 στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε χαρακτηριστικά «Συγγνώμη! Τι είπες Θέμη; Ο Victor Vernicos είναι στη Δανάη Μπάρκα; Ζωντανά; Και είπε ότι θα έδινε 2 βαθμούς στην Κύπρο; Όλη αυτή τη στιγμή απέναντι στη Μπάρκα, φιλιά στη Δανάη, είναι ο Victor Vernicos ο οποίος θα έπρεπε να είχε κανονίσει ο Γιάννης να είναι εδώ; Είναι στη Δανάη και λέει ότι θα έδινε 2 στην Κύπρο;».

«Είπε ότι δεν ήθελε στη συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν ξέρω γιατί και δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του καθενός. Δεν θέλω να πω τίποτα για τον Victor Vernicos. Ήταν κλεισμένος να βγει την προηγούμενη εβδομάδα και είπε ότι δεν ήθελε. Άλλαξε γνώμη, ναι», απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

 

Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;