Γιώργος Κοψιδάς: «Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένα παιδί με χαμόγελο, καθόλου βίαιος»
Γιώργος Κοψιδάς: «Ο Γιώργος Κιμούλης αθωώθηκε και προφανώς θα έπαιζα σε μια παράσταση μαζί του, αν μου γινόταν η πρόταση»

Με αφορμή τη συμμετοχή στο J2US έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Κοψιδάς στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στα αποτελέσματα των εκλογών όσο και την υπόθεση του συναδέλφου του, Αλέξη Γεωργούλη καθώς και την θεατρική επάνοδο του Γιώργου Κιμούλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κοψιδάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «και εγώ αυτή την εικόνα έχω από τον Αλέξη Γεωργούλη (που έχει και η Σοφία Βογιατζάκη). Από αυτό που ξέρω και από όσο έχουμε συνεργαστεί μαζί. Τώρα το τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει, δεν το γνωρίζω, δεν ήμουν εκεί οπότε δεν μπορώ και να εκφέρω άποψη».

«Για μένα είναι ένα παιδί μόνο με χαμόγελο, καθόλου βίαιος, μες στην πλάκα, μες στον χαβαλέ ήμασταν και έχω μια πολύ ωραία εικόνα από τον Αλέξη. Οπότε συμφωνώ με την Σοφία Βογιατζάκη».

Όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη και την εικόνα που εξέφρασε, επίσης, για εκείνον η Σοφία Βογιατζάκη σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, ο Γιώργος Κοψιδάς σχολίασε τα εξής. «Αφού έχει αυτή την εικόνα από τον Γιώργο Κιμούλη και συνεργάζεται και μαζί του και είναι όλα μια χαρά, εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι. Ο άνθρωπος αθωώθηκε και προφανώς θα έπαιζα σε μια παράσταση μαζί του, αν μου γινόταν η πρόταση και μου άρεσε αυτό που είχα να κάνω».

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1