Ελένη Μενεγάκη: «Θα ήθελα να δω τους πολιτικούς μαζί με τις συζύγους τους σε συνέντευξη»
«Εγώ πάντως ρε παιδιά, θα ήθελα να δω τους πολιτικούς, για να έχω μία πιο σφαιρική εικόνα, μαζί με τις γυναίκες τους σε συνέντευξη».

Το σχόλιό της ήθελε να αφήσει η Ελένη Μενεγάκη στον «αέρα» της εκπομπής της, όσον αφορά τις εκλογές και τις συνεντεύξεις που έχουν δώσει οι πολιτικοί αρχηγοί.

Όπως είπε, η ίδια θα ήθελε να έχουν γίνει κοινές συνεντεύξεις των πολιτικών προσώπων με τις συζύγους τους, προκειμένου να δει ο κόσμος μια πιο ανθρώπινη πλευρά και να μείνει για λίγο εκτός σκηνικού, το πολιτικό στοιχείο.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ελένη», η Ελένη Μενεγάκη είπε πως: «Εγώ πάντως ρε παιδιά, αν με ρώταγε κανείς πώς θα ήθελα να δω τους πολιτικούς για να έχω μία πιο σφαιρική εικόνα, αν μιλάμε για την ανθρώπινη πλευρά τους – άσχετο με την πολιτική- θα ήταν μαζί με τις γυναίκες τους σε συνέντευξη. Δηλαδή να σε έχω απέναντι και να είσαι ο κύριος και η κυρία, αν μιλάμε για την ανθρώπινη πλευρά. Έτσι όμως έχω καλύτερη εικόνα και θα ‘ναι και πιο ανάλαφρο. Δηλαδή γυρνάνε, δεν γυρνάνε; Σηκώνεται ένα φρύδι, κατεβαίνει ένα ρουθούνι; Με ενδιαφέρει».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;