Χαλκιδική: Με 4 σφαίρες δολοφόνησε τη σύζυγό του μέσα στο παιδικό δωμάτιο
Στο χειρουργείο ο 8χρονος γιος τους

Με τέσσερα τραύματα εντοπίστηκε 39χρονη μητέρα που δολοφονήθηκε από τον 36χρονο σύζυγό της, μέσα στο παιδικό δωμάτιο του σπιτιού τους στη Στρατονίκη στη Χαλκιδική.

Ο 36χρονος άνδρας από την Χαλκιδική δολοφόνησε τη σύζυγό του, πυροβολώντας της τέσσερις φορές με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους.

Ο 8χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε από τα σκάγια, περιφερόταν για αρκετή ώρα μέσα στο σπίτι τραυματισμένος. Στο σημείο του φονικού παραμένουν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Το παιδί τραυματίστηκε στο χέρι από θραύσματα και διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και χειρουργείται.

Δολοφονία στην Χαλκιδική: Τους βρήκε η μητέρα της 39χρονης

Η μητέρα της 39χρονης ήταν ο άνθρωπος που βρήκε το ζευγάρι νεκρό, καθώς τηλεφωνούσε από το πρωί και δεν απαντούσε κανείς, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Το νεκρό ζευγάρι έχει και μία κόρη 12 ετών, η οποία διανυκτέρευσε στη γιαγιά της, με αποτέλεσμα να μην είναι στο σπίτι τη στιγμή του φονικού.

Το τραύμα, που φέρει είναι βαθύ από τον αγκώνα μέχρι την παλάμη. Το παιδί βρίσκεται εκτός κινδύνου, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΡΤ, έχει όμως εκδορές σε όλο του το σώμα πιθανότητα πάλι από σκάγια της καραμπίνας.

Πηγή: ΕΡΤ

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;