Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Αποκάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ «ηλίθιο»
Ο Ντε Νίρο υπαινίχθηκε επίσης την αναβίωση της ανωτερότητας των λευκών

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών βρίσκεται σε εξέλιξη στη νότια Γαλλία, στο οποίο προβλήθηκε το «Killers of the Flower Moon», με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, λαμβάνοντας το μεγαλύτερο standing ovation στις Κάννες μέχρι στιγμής.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, και η Λίλι Γκλάντστοουν και αφηγείται την ιστορία ενός σκοτεινού και εν πολλοίς ανεξερεύνητου κεφαλαίου της αμερικανικής ιστορίας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για την ταινία, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο επέκρινε τον Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον «ηλίθιο» και συνέκρινε τον πρώην πρόεδρο με τον διεστραμμένο χαρακτήρα που υποδύεται στο αστυνομικό έπος του Μάρτιν Σκορσέζε.

Ο ηθοποιός παραδέχεται ότι δυσκολεύτηκε να συνδεθεί με τον ρόλο του, με το όνομα Γουίλιαμ Χέιλ, λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω πολλά για τον χαρακτήρα μου. Ένα μέρος του είναι ειλικρινές. Το άλλο μέρος, όπου προδίδει [τους ανθρώπους των Osage], σε αυτό υπάρχει ένα αίσθημα δικαιώματος».

Ο Ντε Νίρο υπαινίχθηκε την αναβίωση της ανωτερότητας των λευκών αναφέροντας: «Γνωρίσαμε πολύ καλύτερα [αυτή τη διχοτόμηση] μετά τον Τζορτζ Φλόιντ με τον συστημικό ρατσισμό».

Στη συνέχεια, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παραλλήλισε τον κακό της ιστορίας με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, τον οποίο αρχικά μόνο υπαινίχθηκε, χωρίς να τον αναφέρει ρητά.

«Είναι η κοινοτοπία του κακού, είναι αυτό που πρέπει να προσέχουμε», δήλωσε.

«Το βλέπουμε σήμερα, φυσικά. Όλοι ξέρουμε για ποιον θα μιλήσω, αλλά δεν θα πω το όνομα. Αυτός ο τύπος είναι ηλίθιος. Φανταστείτε αν ήταν έξυπνος. Ακόμα και ο Γουίλιαμ Χέιλ ήταν έξυπνος με πολλούς τρόπους», είπε στο τέλος ο σταρ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;