Σοφία Βούλτεψη: «Πείσαμε τον λαό και αυτό φάνηκε» - Ο λόγος που αποκλείει κυβέρνηση συνεργασίας
Για την πολυσυζητημένη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι «τα αποτελέσματα δείχνουν ότι θα πάμε την άλλη φορά για κυβέρνηση αυτοδυναμίας»

Η Σοφία Βούλτεψη βρέθηκε καλεσμένη στο πολιτικό πάνελ για τις εκλογές 2023 του Mega και σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του exit poll επισήμανε ότι «θα πάμε για κυβέρνηση αυτοδυναμίας».

«Η Νέα Δημοκρατία ήθελε να δώσει στον λαό την ευκαιρία να εκφράσει από ποιον θα κυβερνηθεί. Υπήρχαν θολά σημεία για κυβερνήσεις συνεργασίας, μειοψηφίας, πλειοψηφίας, αποχή, ειδικού σκοπού και ο κόσμος έβλεπε ότι κάνουμε εκλογές για να κυβερνηθεί η χώρα» ανέφερε αρχικά η Σοφία Βούλτεψη.

Εξηγώντας τον λόγο που η νίκη της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως είναι ευρεία, σχολίασε ότι «πείσαμε τον λαό και αυτό φάνηκε από το αποτέλεσμα – διότι ο λαός δεν θέλει περιπέτειες. Μπορέσαμε να πείσουμε σχετικά με το τι σημαίνει απλή αναλογική, τι σημαίνει τρεις μόνο μέρες για να σχηματιστεί κυβέρνηση. Το αφήγημά μας ήταν θετικό και όχι μία γκρίζα διαφήμιση» συμπλήρωσε η Σοφία Βούλτεψη.

Για την πολυσυζητημένη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι «τα αποτελέσματα δείχνουν ότι θα πάμε την άλλη φορά για κυβέρνηση αυτοδυναμίας. Έχει κλείσει ήδη. Βλέπω τα αποτελέσματα. Στις άλλες χώρες που έχουν το ίδιο σύστημα, δεν βρίζονται μέχρι την προηγούμενη ημέρα. Όταν έχεις μετά το βρισίδι μόνο τρεις ημέρες να συνεννοηθείς, δεν μπορείς να κάνεις συγκυβέρνηση» κατέληξε.

 

Πηγή Φωτογραφίας: Intime
Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;