Εκλογές 2023: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΑΝΙΩΝ
Εκλογές 2023: Δείτε τα αποτελέσματα για την εκλογική περιφέρεια Χανίων στον live χάρτη του neolaia.gr!

Οι κάλπες για τις εκλογές 2023 κλείνουν στις 19:00 το απόγευμα σήμερα, Κυριακή 21 Μαϊου, και η καταμέτρηση των ψήφων για τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών στις περιφέρειες της χώρας ξεκινά.

Παραμείνετε συντονισμένοι/ες στο neolaia.gr και δείτε πρώτοι/ες τα αποτελέσματα των εκλογών 2023 συγκεντρωτικά και ανά εκλογική περιφέρεια (59 περιφέρειες + εξωτερικού)!

Εκλογές 2023: Δείτε παρακάτω τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ στην εκλογική περιφέρεια Χανίων

Το exit poll θα διεξαχθεί από κοινού από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων ALCO, MARC, METRON ANALYSIS, MRB HELLAS A.E., Pulse και GPO και θα διενεργηθεί για λογαριασμό των καναλιών Open (συνεργάζεται με την ΜRB), Mega (συνεργάζεται με τη Metron Analysis), Star (συνεργάζεται με την GPO), Alpha (συνεργάζεται με την Alco), ΑΝΤ1 (συνεργάζεται με τη Marc) και ΣΚΑΪ (συνεργάζεται με την Pulse).

Υπενθυμίζεται ότι τα exit polls είναι μια δημοσκόπηση που διενεργείται έξω από τα εκλογικά κέντρα την ημέρα των εκλογών.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Singular Logic, μιάμιση ώρα μετά το κλείσιμο της κάλπης, δηλαδή μέχρι τις 20:30, θα υπάρχει εικόνα για πάνω από το 10% της επικράτειας, που θεωρείται το όριο για το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα.

Περαιτέρω η εταιρεία Singular Logic (μεταδίδει και στις εκλογές 2023 τα αποτελέσματα), εκτιμά ότι στο διάστημα από τις 21:00 έως τις 22:00 θα έχει ενσωματωθεί το 80%-90% των εκλογικών αποτελεσμάτων πανελλαδικά.

Συντονιστείτε στο neolaia.gr για να δείτε πρώτοι/-ες τα αποτελέσματα των εκλογών 2023!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;