Εκλογές 2023: Ποια είναι είναι η ΝΙΚΗ - Το κόμμα που «χτυπάει» την πόρτα της Βουλής
Ποιο είναι το κόμμα ΝΙΚΗ που φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το να μπει στο Κοινοβούλιο.

Ένα κόμμα φαίνεται να έχει κάνει την έκπληξη στις εθνικές εκλογές 2023 και εμφανίζεται σύμφωνα με τα exit poll να συγκεντρώνει ποσοστό κοντά στο 3,5% και να μπαίνει στη Βουλή. Ο λόγος για τη ΝΙΚΗ, το κόμμα που χαρακτηρίζεται ως η μεγάλη έκπληξη των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Η ΝΙΚΗ είναι ένα κόμμα που δεν ανήκει στις γνωστές και συστημικές δυνάμεις της πολιτικής ζωής του τόπου. Ωστόσο, προβάλλεται ως υποψήφιο για να εισέλθει στη νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής, 21 Μαΐου.

Μάλιστα, τα exit poll δίνουν στη ΝΙΚΗ ποσοστό από 2,5% έως 3,5%. Αν επαληθευτεί στα τελικά αποτελέσματα, πιάνοντας το όριο του 3% θα καταφέρει να κάνει την έκπληξη και να μπει στο Κοινοβούλιο.

Πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ είναι ο Δημήτρης Νατσιός, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στη Naftemporiki TV είχε δηλώσει:

«Τον τελευταίο χρόνο βάλαμε μπρος τις μηχανές. Η ΝΙΚΗ έγινε από απλούς ανθρώπους, εγώ είμαι δάσκαλος. Τα τελευταία 33 χρόνια είμαι εν ενεργεία δάσκαλος αίθουσας»

Συμπληρώνοντας πως είναι τα μέλη της «πονεμένης Ρωμιοσύνης», σύμφωνα με τη φράση του Φώτη Κόντογλου. Στη συνέχεια, της συνέντευξής του είχε δηλώσει:

«Δεν είμαστε ούτε Δεξιοί, ούτε Αριστεροί, ούτε Κεντρώοι, εξάλλου αυτές οι έννοιες εφευρέθηκαν την περίοδο της γαλλικής επαναστάσεως. Πριν τι γαλλική επανάσταση δεν υπήρχαν Έλληνες; Τι ήταν αυτοί; Ήταν με μία λέξη Ρωμιοί»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 3 
 0 
  
 1