Εκλογές 2023: Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο Αρκαλοχώρι - «Να γυρίσουμε την πλάτη στην τοξικότητα»
Εκλογές 2023: Ψήφισε στο Αρκαλοχώρι Κρήτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε, πριν από λίγη ώρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος για τις εθνικές εκλογές 2023 ψήφισε σε εκλογικό τμήμα στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάης, δήλωσε:

«Ήρθε η ώρα του κυριάρχου ελληνικού λαού» 

Ο κ. Ανδρουλάκης ψήφισε στο 431ο εκλογικό τμήμα του σεισμόπληκτου Αρκαλοχωρίου, σε κοντέινερ, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής. Στη συνέχεια, παραχώρησε μία σύντομη δήλωση στους δημοσιογράφους και υποστήριξε πως:

«Τώρα ήρθε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε. Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος που θα μειώσει τις ανισότητες. Με δημόσια παιδεία και υγεία με ίσες ευκαιρίες για όλους και βέβαια μια βιώσιμη ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον. Καλώ τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα, να γυρίσουν την πλάτη στην διχόνοια, σε όσους περιφρονούν τα πραγματικά τους προβλήματα. Σε όσους τα κάνουν όλα μόνο για την εξουσία, είναι ικανοί να γίνουν ικέτες των ψήφων της Χρυσής Αυγής και από την άλλη να στήσουν ένα παρακράτος εις βάρος της δημοκρατίας. Ήρθα να ψήφίσω στο Αρκαλοχώρι για να δείξω την αποτυχία του επιτελικού κράτους δυο χρόνια μετά τον σεισμό»

 

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;