Survivor All Star: Το «γεροvivor», το χαλαρωτικό έπαθλο & οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση
Συμπληρώθηκε η τριάδα των υποψήφιων για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star - Όσα είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (16/5)

Στον απόηχο του συμβουλίου της Δευτέρας, 15 Μαΐου, κινήθηκαν οι δύο ομάδες του Survivor All Star στο νέο επεισόδιο. Σε αυτό μάθαμε και τους δύο παίκτες που ολοκληρώνουν την τριάδα των υποψήφιων για αποχώρηση.

Η ένταση της παραλίας μεταξύ του Τάκη και του Σάκη ξεχώρισε στο χθεσινό επεισόδιο και μεταφέρθηκε και στο στίβο μάχης. Αυτή τη φορά, ο μισθοφόρος επιτέθηκε στον Γιώργο Ασημακόπουλο κατηγορώντας τον πως κρυφάκουγε τι έλεγαν πίσω από το περιβόητο παραβάν που έχει τοποθετηθεί στην παραλία.

 

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και μέσα στο στίβο μάχης στο αγώνισμα για την 2η ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star. Όταν το σκορ έφθασε το 5-4 υπέρ των Μπλε και τη νίκη του Σπύρου Μαρτίκα επί του Τάκη Καραγκούνια, o μισθοφόρος είπε «καραγκιόζη» τον Νίκο Μπάρτζη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει νέος γύρος εντάσεων.

 

Οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν το πρώτο σετ με 8-4, ενώ το δεύτερο σετ φάνηκε να είναι πιο αμφίρροπο. Οι Κόκκινοι έφτασαν πρώτοι στο ματς πόιντ κάνοντας το 7-4, οι Μπλε κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 7-7 και οδήγησαν τις δύο ομάδες σε flag race.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έδειξε να το έχει καλύτερα με τους στόχους, τελικά οι Κόκκινοι αποφάσισαν να αγωνιστούν με Σάκη και Μαριαλένα. Τελικά, Ηλίας και Σταυρούλα κατάφεραν να τους κερδίζουν και να τους στέλνουν για 2η φορά μέσα στην εβδομάδα στην κάλπη για να ψηφίσουν ακόμα δύο συμπαίκτες τους ως υποψήφιους για αποχώρηση.

 

Το έπαθλο που περίμενε τους Μπλε ήταν μία αρκετά χαλαρωτική ημέρα. Οι παίκτες του Survivor All Star μεταφέρθηκαν σε μια βίλα, έβγαλαν από πάνω τους τις λάσπες του στίβου μάχης και απόλαυσαν μασάζ και πολύ φαγητό.

 

Κατά την επιστροφή τους, οι Μπλε δεν έγιναν δεκτοί από τους Κόκκινους με… ανοιχτές αγκάλες. Μάλιστα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε πως οι Κόκκινοι άρχισαν να απομακρύνονται «σαν τα σαλιγκάρια».

Οι δύο ομάδες του Survivor All Star βρήκαν σημείο επαφής στον τελικό του «γεροvivor». Ένα παιχνίδι στο οποίο διεκδίκησαν τον τίτλο οι βετεράνοι του ριάλιτι επιβίωσης Σπύρος Μαρτίκας και Τάκης Καραγκούνιας. Οι δύο ομάδες ενώθηκαν για το παιχνίδι και με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Βασάλο μας χάρισαν στιγμές γέλιου. Τελικά, ο τίτλος του γηραιότερου Survivor κατέληξε στον 45χρονο φαρμακοποιό, ο οποίος μοιράστηκε το βραβείο με τον Βασάλο που κατάφερε φέτος να «θεραπεύσει» τον Τάκη.

 

Με τον τελικό του «γεροvivor» ασχολήθηκε και ο Γιώργος Λιανός στο Συμβούλιο του Νησίου, με τον παρουσιαστή του Survivor All Star να ρωτάει πρώτα πως πέρασαν οι Μπλε στη βίλα. Ο παρουσιαστής στάθηκε στο μασάζ που απόλαυσε ο Μαρτίκας και στις συνέπειες που ίσως να έχει στη σχέση του με τη Βρισηίδα.

Τα αποτελέσματα της κάλπης έφεραν ακόμα δύο παίκτες της Κόκκινης ομάδας στον τάκο. Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση των Κόκκινων μετά τον Γιώργο Κόρομι, ήταν η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας.

 

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Κύπρια παίκτρια της Κόκκινης ομάδας του Survivor All Star δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα, ξέραμε και εγώ και ο Τάκης ότι θα ήμασταν υποψήφιοι» 

 

Από την πλευρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας είπε:

«Είναι υπερήφανος μέχρι εδώ που έχω φτάσει, θα τρελαθώ αν δεν μείνω»

Με τον Σπύρο Μαρτίκα να τον «τσιγκλάει» επειδή δεν έπαιξε στο flag race την προσωπική του ασυλία. Ο μισθοφόρος, ωστόσο, δεν έδωσε συνέχεια και απάντησε:

«Εγώ πρότεινα τον εαυτό μου, αλλά δεν είχα την αποδοχή της ομάδας μου και δεν ήθελα να δημιουργήσω τριγμούς»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1