Trannos: Εξέφρασε την επιθυμία του να πάει στη Eurovision - Το αινιγματικό στόρι
Ο Trannos φαίνεται να είναι έτοιμος για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024.

Ο 67ος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision πέρασε πια στην ιστορία με νικήτρια για έβδομη φορά τη Σουηδία και  τη 39χρονη Loreen, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που πετυχαίνει διπλή νίκη στη διοργάνωση (2012, 2023).Τώρα, τα βλέμματα όλων είναι στην Eurovision 2024 και, ήδη, έχουμε μία πρώτη υποψηφιότητα για τη διοργάνωση. Ο Trannos εξέφρασε την επιθυμία του να πάει στον μουσικό διαγωνισμό.

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να περάσει στον Μεγάλο Τελικό της φετινής Eurovision καθώς η συμμετοχή του Victor Vernicos με το τραγούδι «What they say» αποκλείστηκε στον Β’ Ημιτελικό του διαγωνισμού, καταλαμβάνοντας τη 13η θέση στον ημιτελικό αυτό. Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν τον αποκλεισμό της Ελλάδας ήταν έντονες, με τους περισσότερους fans και δημοσιογράφους να μένουν στο νεαρό της ηλικίας και την απειρία του 16χρονου εκπροσώπου της χώρας.

Να σημειωθεί πως δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που έκαναν λόγο για «μαγειρεμένο» αποτέλεσμα με την ΕΡΤ να παραδέχεται με επίσημη ανακοίνωσή της πως το τραγούδι του Victor Vernicos δεν ήταν το αγαπημένο ούτε της κριτικής επιτροπής ούτε και της επιτροπής κοινού που συστάθηκε από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Ωστόσο, είχε βγει στη δεύτερη θέση και στις δύο ψηφοφορίες.

Και τώρα έχει αρχίσει σιγά  σιγά, ο διάλογος για τον επόμενο εκπρόσωπο της Ελλάδας Eurovision του 2024 που θα γίνει στη Σουηδία! Ο νέος εκπρόσωπος της χώρας μας στον μουσικό διαγωνισμό θα πρέπει να αντισταθμίσει το ιδιαίτερα αρνητικό φετινό κλίμα, ανεβάζοντας τις απαιτήσεις και βάζοντας περισσότερο βάρος στις πλάτες της ΕΡΤ για την κατάλληλη επιλογή.

Με τις συζητήσεις αυτές να αργούν ακόμα, ένας γνωστός τράπερ έθεσε υποψηφιότητα για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον διαγωνισμό. Ο λόγος για τον τράπερ Trannos.

Ο ίδιος ανέβασε ένα αινιγματικό του story στο Instagram και εξέφρασε ανοιχτά το ενδιαφέρον του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision στη Σουηδία. Το εν λόγω story έχει διαγραφεί από τον επίσημο λογαριασμό του τράπερ, όμως, σε αυτό υπήρχε ένα ανοιχτό poll για τους ακολούθους του για να εκφράσουν τη γνώμη τους στο να μας εκπροσωπήσει. Μάλιστα, είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Trannos, Ready for Eurovision 2024»

Με το 93% των ακολούθων του να εγκρίνουν το ενδεχόμενο αυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✴TRANNOS✴ (@trannos.west)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Trannos εκφράζει την επιθυμία του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Στην πρόσφατη εμφάνισή του στο «Just The 2 of Us» είχε απαντήσει θετικά σε σχετική ερώτηση που του έγινε. Στη δήλωσή του είχε αναφέρει:

«Άνετα θα πήγαινα, για πλάκα. Σίγουρα θα με ενδιέφερε. Να γίνει η πρόταση και είμαστε μέσα και το κερδίζουμε κιόλας»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
0'
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
10'
0 - 0
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 1 
 0 
 0