Από τραυματιοφορείς... μοντέλα στο OnlyFans - Εγκατέλειψαν το νοσοκομείο και βγάζουν τα τετραπλάσια χρήματα
Η ιστορία δύο νεαρών γυναικών που εγκατέλειψαν τη δουλειά τους σε νοσοκομείο στη Μεγάλη Βρετανία για το... OnlyFans!

Ολοένα και πιο συχνά βλέπουμε νεαρά άτομα να εγκαταλείπουν πιο «παραδοσιακά» επαγγέλματα, για να βγάλουν γρήγορα ευκολότερα περισσότερα χρήματα μέσω διαδικτύου. Μάλιστα μί συχνή επιλογή πλέον είναι η πλατφόρμα OnlyFansμέσω της οποίας πολλά άτομα, κατά κύριο λόγο νεαρές κοπέλες, βγάζουν «αστρονομικά» ποσά πουλώντας… φωτογραφίες του!

Μία παρόμοια ιστορία μοιράστηκαν και δύο νεαρές γυναίκες από τη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίες σε συνέντευξή του στην «Indepedent» περιέγραψαν το πώς αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους ως τραυματιοφορείς στο NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας), για να ξεκινήσουν την καριέρα τους στο… OnlyFans!

Μάλιστα, τους φαίνεται απίστευτο ότι πλέον βγάζουν μέσα σε μισή ώρα περισσότερα χρήματα από όσα έβγαζαν σε μια ολόκληρη εβδομάδα δουλεύοντας στο νοσοκομείο ως τραυματιοφορείς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της «Independent», οι νεαρές Kayley Winterson και Emily Rose – 26 και 28 ετών αντίστοιχα- είναι ένα ζευγάρι, που έχοντας εργαστεί σε νοσοκομείο αποφάσισε να «γυρίσει» σελίδα στην καριέρα του. Σύμφωνα με τις ίδιες, είναι εξίσου υπερήφανες για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν ως τραυματιοφορείς, όσο και για τα «πικάντικα» στιγμιότυπα που «ανεβάζουν» στο Only Fans και τα οποία τους αποφέρουν τα τετραπλάσια χρήματα.

Όπως εξηγούν και οι δύο υπέφεραν από ακραία εξουθένωση, αφού βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή της υπηρεσίας υγειονομικής περίθαλψης. Μετά την αλλαγή που έκαναν εγκαταλείποντας τα νοσοκομεία, τώρα μπορούν να βγάλουν 150 λίρες σε μισή ώρα, κάτι που αντιστοιχεί σε περισσότερα από 170 ευρώ.

«Η εργασία στην υπηρεσία ασθενοφόρων ήταν τρομερή για την ψυχική μας υγεία» δήλωσε η Winterson σε συνέντευξή της στη Southwest News Service, λέγοντας ότι συχνά αναγκαζόταν να κάνει ακόμα και 15ωρες βάρδιες την περίοδο της έξαρσης του κορωνοϊού.

Έχοντας εργαστεί σχεδόν έναν χρόνο ως τραυματιοφορέας, η Winterson αποφάσισε να παραιτηθεί από το NHS τον Ιανουάριο του 2021, λέγοντας ότι ήταν δυσαρεστημένη από τον πενιχρό μισθό που έπαιρνε, ενώ δύο μήνες αργότερα ξεκίνησε να «ανεβάζει» περιεχόμενο στο OnlyFans.

Το ίδιο χρονικό διάστημα η σύντροφός της, Rose, συνέχιζε να εργάζεται ως τραυματιοφορέας. Ωστόσο, η υγεία της συνέχισε να επιδεινώνεται διαρκώς εξαιτίας της ακραίας κούρασης που βίωνε δουλεύοντας στο νοσοκομείο ως τραυματιοφορέας.

«Η δουλειά άρχισε να καταστρέφει την ψυχική μου υγεία και την αντίληψή μου για τον κόσμο. Ένιωθα ότι αφιέρωνα τη ζωή μου σε κάτι και δεν έπαιρνα απολύτως τίποτα πίσω» ανέφερε η 28χρονη σύμφωνα με τη New York Post περιγράφοντας τη ζωή της ως τραυματιοφορέας.

Παράλληλα, η ίδια παρατήρησε ότι η σύντροφός της Winterson, μετά την επιλογή της να παραιτηθεί και να ξεκινήσει μια νέα «καριέρα» στο OnlyFans, είχε καταφέρει να απολαμβάνει τη ζωή της πολύ περισσότερο βγάζοντας περισσότερα χρήματα. Έτσι, στις αρχές του 2023 η Rose πήρε και αυτή την απόφαση να εγκαταλείψει και εκείνη τη δουλειά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας και να ακολουθήσει τον δρόμο που επέλεξε και η σύντροφός της.

Το ζευγάρι πλέον δηλώνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ, αφού και οι δύο γυναίκες κερδίζουν σχεδόν το τετραπλάσιο ποσό χρημάτων από αυτό που έβγαζαν όσο εργάζονταν ως διασώστριες, ενώ έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

«Βγάζουμε περισσότερα από όσα θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ όσο δούλευα στο NHS. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας με τον ίδιο τρόπο που ήμασταν περήφανοι για τη δουλειά μας όσο εργαζόμασταν στο NHS» είπε η Winterson.

«Η ψυχική μας υγεία είναι 100 φορές καλύτερη» πρόσθεσε η Winterson: «Σχεδόν δεν ζούμε πια στην πραγματικότητα. Σηκωνόμαστε όποτε θέλουμε, κοιμόμαστε όποτε θέλουμε και μετά βίας ξέρουμε ποια μέρα της εβδομάδας είναι».

Τα δύο μοντέλα του OnlyFans λένε ότι αν δεν γίνουν δραστικές αλλαγές στην κουλτούρα του NHS, η βρετανική κυβέρνηση θα πρέπει να αναμένει ότι περισσότεροι υπάλληλοι θα εγκαταλείψουν τις δουλειές τους για να γίνουν… δημιουργοί του OnlyFans!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;