Amrapali Gan: Από υπάλληλος του OnlyFans έγινε CEO της πλατφόρμας
Η Amrapali Gan συνέβαλλε στο να γίνει το OnlyFans μια δημοφιλής πλατφόρμα.

To OnlyFans αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες προώθησης προσωπικού περιεχομένου (φωτογραφίες, βίντεο) με followers και συνδρομή.

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2016 από τον Tim Stokely μαζί με τον αδερφό του Thomas και τον πατέρα τους Guy.

To 2018 o Ουκρανοαμερικανός Leonid Radvinksy του MyFreeCams, αγόρασε το 75% των μετοχών του OnlyFans και ανέλαβε χρέη διευθυντή. Έκτοτε η πλατφόρμα ασχολήθηκε περισσότερο με το NSFW περιεχόμενο και αργότερα κυρίως με πορνογραφικό περιεχόμενο. Σαν ένα Instagram πορνογραφικού υλικού, αλλά με συνδρομή.

Η πανδημία και τα lockdowns γιγάντωσαν την πλατφόρμα λόγω αδυναμίας γυρισμάτων ταινιών πορνό και αρκετές-οι celebrities, όπως η Radvinksy, η Bella Thorne, η Chloe Sims, η Denise Richards και η Blac Chyna, εισχώρησαν στον κόσμο του OnlyFans και εκτόξευσαν τις μετοχές τους, αλλά και τις μετοχές της πλατφόρμας.

Τον Δεκέμβριο του 2021 ο ιδρυτής του OnlyFans, Tim Sokely παραιτήθηκε. Τη θέση του CEO ανέλαβε μια γυναίκα υπάλληλος της εταιρείας. Η επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ, Amrapali Gan, που εργαζόταν στην εταιρεία μόλις ένα χρόνο, από τον Σεπτέμβριο του 2020.

«Είμαι υπερήφανη που αναλαμβάνω αυτόν το ρόλο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με την κοινότητα των δημιουργών για να τους βοηθήσω να μεγιστοποιήσουν τον έλεγχό τους τόσο στα κέρδη όσο και στο περιεχόμενό τους, θα εργαστώ με αστείρευτο πάθος για να κάνω το OnlyFans την ασφαλέστερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο» είχε δηλώσει τότε η ίδια.

View this post on Instagram

A post shared by @queensgatewaylondon

Η Gan θέλει να αλλάξει την πλατφόρμα. Για αυτόν τον λόγο είχε δηλώσει τον Αύγουστο του 2021 ότι θα απαγορευθεί το σεξουαλικό περιεχόμενο στο OnlyFans, εξαιτίας των καταγγελιών που έγιναν  δημοσιοποίηση παράνομου υλικού και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας. Μια εβδομάδα αργότερα όμως ανακάλεσε και πήρε πίσω την απόφασή της.

Αυτό που θέλει όμως είναι να κάνει ένα rebranding στην εταιρεία. Δηλαδή να προωθείται περιεχόμενο άλλου είδους, όπως αυτό των chef, των persinal trainers, παράλληλα με αυτό των πορνοστάρς και των δημιουργών ερωτικού περιεχομένου.

«Δε θέλω να είναι πλέον γνωστό μόνο για το NSFW περιεχόμενό του. Τι θέλουμε να βλέπουμε; Πράγματα που μας αρέσουν, είτε είναι ένας σεφ που μαγειρεύει μία συνταγή και μας δείχνει βήμα-βήμα πώς θα την πετύχουμε ή είναι ένας άντρας που μαγειρεύει γυμνός και εξάπτει τη φαντασία μας» δήλωσε η ίδια στο Fortune, ενώ τόνισε πως κύριο μέλημά της είναι να μετατρέψει το OnlyFans στην ασφαλέστερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Η CEO της εταιρίας χαρακτηρίζει το OF σαν «πλατφόρμα δημιουργών 18 ετών και άνω». Το OnlyFans βγάζει ετήσιο τζίρο εσόδων το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Η Amprapali Gan διατηρεί λογαριασμό στο OnlyFans, που μοιάζει με ένα επαγγελματικό προφίλ στο Instagram. Δηλαδή μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την προσωπική και κυρίως από την επαγγελματική της ζωή.

Έχει δηλώσει ότι άνοιξε τη δική της σελίδα στο OnlyFans, ώστε όλοι να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της για ό,τι τους προβληματίζει.

«Έχω πει πολύ ειλικρινά ότι αγκαλιάζω τους ενήλικες δημιουργούς μας», ανέφερε στη συνέντευξη στο περιοδικό Time, προσθέτοντας ότι χρησιμοποιεί τον λογαριασμό για να «βλέπει τι κάνει η κοινότητα, να ακολουθεί τους δημιουργούς και το πιο σημαντικό, να μπορεί να συνδεθεί απευθείας μαζί τους».

Amprapali Gan: Who is who

Η Gan είναι ινδικής καταγωγής, γεννήθηκε στη Βομβάη και μεγάλωσε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Αποφοίτησε από το California State University με πτυχίο στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία και αργότερα πήρε δίπλωμα επιχειρηματικότητας από το Harvard Business School Online.

Ήταν αντιπρόεδρος μάρκετινγκ και επικοινωνίας στο Cannabis Cafe στο Δυτικό Χόλιγουντ, ενώ εργάστηκε και σε διευθυντικές θέσεις επικοινωνίας σε μεγάλες εταιρείες όπως η Red Bull και η Quest Nutrition.

Σήμερα, ζει στο Μαϊάμι και είναι μία από τους δεκάδες ινδικής καταγωγής CEOs που ηγούνται εταιρειών τεχνολογίας.

«Για τον έξω κόσμο ήμουν αυτή η άγνωστη γυναίκα που ξαφνικά ήρθε για να διευθύνει μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις τεχνολογίας», δήλωσε η Gan στο συνέδριο GQ Heroes του 2022.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;