Μέγκαν Φοξ: «Εύχομαι όλοι να παρατηρούσαν την αύρα μου, γιατί έχω μια αύρα ουράνιου τόξου»
Μέγκαν Φοξ: «Δεν υπήρξε ποτέ ένα σημείο στη ζωή μου που να αγάπησα το σώμα μου. Ποτέ, ποτέ»

Η Μέγκαν Φοξ μοιράστηκε την αίσθησή της ότι έχει σωματική δυσμορφία και ανέφερε δεν υπήρξε στιγμή στα τόσα χρόνια που ζει, που να ήταν ποτέ ικανοποιημένη με την εμφάνισή της.

Η σταρ πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος μαγιό του Sports Illustrated και μίλησε για τις αγωνίες της για το σώμα της και ότι ποτέ δεν βλέπει τον εαυτό της όπως οι άλλοι. «Δεν υπήρξε ποτέ ένα σημείο στη ζωή μου που να αγάπησα το σώμα μου. Ποτέ, ποτέ», δήλωσε η Μέγκαν Φοξ.

Μιλώντας για την παιδική της ηλικία και τα προβλήματά της με την αυτοαποδοχή και την εικόνα του σώματός της, η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε ότι έχει «δυσμορφία σώματος» και συμπλήρωσε: «Δεν βλέπω ποτέ τον εαυτό μου πραγματικά όπως με βλέπουν οι άλλοι».

Χαρακτηρίζοντας αυτή τη στιγμή ξεχωριστή επειδή φωτογραφήθηκε ως μοντέλο του Sports Illustrated, η ίδια είπε: «Όταν ήμουν μικρή, αυτό ήταν σαν μια εμμονή που είχα, ότι έπρεπε να δείχνω έτσι. Επειδή είχα επίγνωση του σώματός μου τόσο μικρή, δεν είμαι σίγουρη».

«Το ταξίδι της αγάπης για τον εαυτό μου θα είναι ατελείωτο, νομίζω», πρόσθεσε.

Σχετικά με το τι θέλει να ξέρει ο κόσμος για εκείνη, ανέφερε: «Εύχομαι όλοι να παρατηρούσαν την αύρα μου, γιατί έχω μια αύρα ουράνιου τόξου και είναι ξεχωριστή».

Επίσης, είπε ότι έχει τεράστια υπομονή και ότι δεν χάνει εύκολα την ψυχραιμία της. «Χρειάζονται πολλά για να με κάνουν να χάσω την ψυχραιμία μου, εννοώ πολλά, έχω τρελή υπομονή. Αλλά όταν με σπρώχνεις στα άκρα, καλύτερα να τρέξεις να σωθείς και είναι τρομακτικό όσο δεν πάει», είπε ακόμη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;