Eurovision 2023: Η απάντηση της Μαρίνας Βερνίκου στην Εύη Δρούτσα
Η Μαρίνα Βερνίκου απαντάει στα σχόλια που έκανε η Εύη Δρούτσα σε σχέση με τον Victor και τη συμμετοχή του στη Eurovision 2023.

Στα σχόλια που έκανε η Εύη Δρούτσα για τον Victor Vernicos καθώς και την εμφάνιση και τη συμμετοχή του στην Eurovision 2023, απάντησε η Μαρίνα Βερνίκου, μιλώντας στο «Breakfast@Star».

Αρχικά, η Μαρίνα Βερνίκου είπε:

«Μίλησα με την ξαδέλφη μου και μου είπε ότι είναι όλοι πάρα πολύ υπερήφανοι για τον Βίκτωρα. Είναι τεράστια επιτυχία που σε αυτή την ηλικία που έφτασε να εκπροσωπήσει μία ολόκληρη χώρα στη Eurovision. Η μητέρα του είναι το ίδιο υπερήφανη για τον γιο της. Έχει όλο τη ζωή μπροστά του και το μέλλον θα είναι όλο και πιο λαμπρό»

Απαντώντας στην Εύη Δρούτσα, η Μαρίνα Βερνίκου είπε:

«Ο καθένας έχει την άποψή του και καθενός η άποψη είναι σεβαστή. Απλά θα πω ότι πρέπει να έχεις μία πορεία για να φτάσεις μέχρι τη Eurovision. Δεν μπορεί να φτάσει ο καθένας, επειδή έχει κάποιο επώνυμο. Ο Βίκτωρας δεν πέρασε στη Eurovision λόγω του επωνύμου του, ψηφίστηκε και από το κοινό και από την ΕΡΤ και πήγε εκεί με το σπαθί του. Είναι κατά την άποψή μου άδικη δήλωση αλλά σεβαστή»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
90'
2 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
FT
3 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;